Reklam
Hamza Yıldız

Hamza Yıldız


Devlet Bahçeli’ye İade-i Mektup

03 Nisan 2018 - 13:38

Sayın Genel Başkan,

Uzun yıllar mektup almamıştım. Sizin imzanızla şahsıma gönderdiğiniz mektup için teşekkür ederim.

“Aziz Dava Arkadaşım” diye başlıyor mektubunuz. Siz MHP’nin genel başkanısınız. Ama artık siz benim dava arkadaşım değilsiniz. Sizin Türk milliyetçiliği anlayışınız, söyleminiz ve partiyi yönetim biçiminiz benim bu davadaki mücadelem ve birikimimle ne yazık ki uyuşmuyor.

MHP’nin kuruluşunun 40.yılı münasebetiyle kaleme aldığınız mektup 35 yılımı verdiğim ve hala da bir nefer olarak hizmet edeceğim davamın tecrübesiyle beni heyecanlandırmadı, sevindirmedi.

Merhum Liderimiz, başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle yadederken O’nun fikir ve düşünceleriyle sistemleştirilen Türk Milliyetçiliği davasının sulandırıldığını ve içinin boşaltıldığını düşünüyorum. Bu davanın siyasi merkezi olan MHP’nin de sizin yönetim anlayışınızla pasifize edildiğini, içine kapatıldığını, hizmetine talip olduğumuz Yüce Türk Milletinin değer ve iradesiyle sağlıklı, tutarlı ve ilkeli ilişki kurulamadığını üzülerek ifade etmek istiyorum.

Sayın Genel Başkan,
“Elde ettiğimiz birikim, tecrübe ve kazanım partimizi tek başına iktidarla gerçekleştirecek bir siyasi hedefe kilitlenmiştir” buyuruyorsunuz.

Elli yaşın otuzbeş yılını Çanakkale ve görev yaptığım Ülkemin her noktasında Ülkücülüğümün ve MHP’liğimin gereği olarak onurla davama hizmet ettim. Partinin en zor günlerinde yanında oldum, iktidarınızda tek bir talebim olmadı.
Bundan sonrada olmayacaktır.

Türk Milliyetçileri kadar tek başına iktidarı hak eden başka bir siyasi kadro olmamıştır.

Ama doğru zamanda uyguladığınız yanlış siyasetin, yanlış zamanda uyguladığınız doğru siyasetin bize ve bu millete verdiği zararın muhasebesi şahsınıza aittir.

2002 Genel seçimlerinin akşamı televizyon ekranlarında partiye ve millete verdiğiniz iz söz hala kamuoyunun vicdanındadır.

2007 Genel seçimleri öncesi tek başına iktidar sözüyle başlattığınız seçim kampanyası sonucu alınan %14 oy ve MHP’nin üçüncü parti olmasını siz başarılı bulabilirsiniz. O sizin takdiriniz. Şahsıma göre bir partinin başarısı iktidar olmak ve hizmetleriyle milletin teveccühünü kazanarak iktidarını sürdürmektir. Bunun ötesi başarısızlıktır.

Sayın Genel Başkan,

Şahsıma gönderdiğiniz mektubu size davamın geleceği ve selameti açısından iade ediyorum. Ülkücünün ülkücüye propagandasına da artık tahammül edemiyorum.


Sizin genel başkanlığınızda MHP’nin çok önemli konjöktürel değişimler yaşanmadan iktidar olamayacağını düşünüyorum.

Yinede her şeye rağmen davamın ve MHP’nin ölünceye kadar hizmetinde olacağımı belirtmek istiyorum.

Şahsınıza sağlık ve mutluluklar diliyorum.


YORUMLAR

  • 0 Yorum