Reklam
Ali Osman Kıraş

Ali Osman Kıraş


LOREL-HARDİ

03 Nisan 2018 - 13:38

Bu ikiliyi duymayan,bilmeyen,tanımayan yoktur.Komedi deyinde dünyada akla gelen en önemli sanatçılardandırlar.Sanki birbirlerinin ruh ikizidirler.Hem güldürmüşler hem de güldürürken düşündürmüşlerdir.Aklımıza başka muhteşem ikililer de gelmiyor değil.Bilim dünyasında Madam CURİ ve Pier CURİ.Sosyalist düşünce ideologlarından Marks ve Engels.Futbol ligimizden Rıdvan ve Tanju..Tiyatro ve sinema dünyamızdan Zeki Alaysa ve Metin Akpınar…..
Bunlar kendi aralarında çok başarılı olmuş,ülkelerine veya dünyaya mal olmuş kişilerdir.Ama 2010 yılı Ağustos ayı ülkemizde birçok muhteşem ikililer yarattı.Haberiniz vardır sanırım.ÖSYM’nin yaptığı KPSS’ de şimdilik en az 20-25 çift önümüze serildi.Sınavda rekorlar kırmışlar bu sene.Sen sağ ol ÖSYM,sen sağ ol.!
Bu çiftlerimiz ya karı koca,ya kardeş,ya da aynı evde oturan iki arkadaşmışlar.Öyle uyumlu,öyle uyumlu ortak bir çalışma yapmışlar ki KPSS’ ye aynı gün giriyorlar,aynı doğruları,aynı hataları yapıyorlar.Aralarında telepati olsa gerek.Aaa bu kadar da olmaz demeyin.Vallahi yalanım varsa gözüm önüme aksın.Üstelik bu ikililer çok değişik illerimizden.Tebrikler rekortmenlerimize,tebrikler.Sana da tebrikler ÖSYM sana da.Bu KPSS den de yüzünün akıyla çıktın,yeni şampiyonlar kazandırdın ya tebrikler.!
Artık muhteşem ikililerimiz var! Sınav başarılarını tüm Türkiye duydu. Tüm Dünya da hayretler içinde kalmış olmalı. Bu söylediklerimiz Patagonya’ da değil Türkiye’de oldu. Sayın Ahmet Bey kardeşim sizin kızınız böyle çalışkan bir eküri bulamadı mı?
Sayın Münevver Hanım teyzem sizin oğlunuz da bir eküri bulamadı mı? Tabiii…
Herkese nasip olmaz bu işler,Angara dan Angara dan çevirmek lazım…
    Peki, şimdi ne olacak?”Gemisini yürüten kaptan mı” diyeceğiz.”Hak, hukuk nerede kaldı” demeyecek miyiz? Sizce burada bir hırsızlık, bir iltimas yok mu? Düşün Ahmet Bey kardeşim, Münevver Hanım Teyzem. Ne oluyor, benim çocuğumun hakkı yenmedi mi diye sormayacak mısın? Sesini yükselt, artık susma.
HAKLILAR CESARETSİZCE HAKLARININ BİRBİR ELİNDEN GİDECEĞİ AŞİKÂRDIR. Çevremizde hep bana, hep bana diyen aslanlar, onlar bırakırsa biz çökeriz diyen çakallar, leşlerinizi bekleyen akbabalar o kadar çoğaldı ki. Lütfen uyanalım artık. Küçük hesaplar peşinde olmayalım. Büyük resmi görelim. Çocuğumuzun torunumuzun hakkını gasp edenlere bir ders verelim. Yapanlar sorumludur, yaptıranlar hesap vermelidir. Ey hakkı yenenler, yendiğini düşünenler ne duruyorsunuz? Adalet aramayı öbür dünyaya mı havale ettiniz? Takdir sizin

        Ekmeğiniz katıklı, aşınız sıcak. Barış ve mutluluk içinde olalım.
        Sevgiyle dolun, sevgiyle kalın.


YORUMLAR

  • 0 Yorum