Reklam
Ali Osman Kıraş

Ali Osman Kıraş


“KİM DAHA ÇOK KANDIRILDI

03 Nisan 2018 - 13:38

     Nurettin mi , Hüseyin mi , Nazlı mı ?

15 Temmuz´dan bu yana televizyonlarda itiraf üstüne itiraflar uçuşuyor.Bütün kanallarda 10 yıl – 15 yıl – 20 yıl cemaate, örgüte hizmet etmiş, kayıtsız şartsız teslim olmuş, her dediğini eksiksiz yerine getirmiş- (suç olduğunu bile bile - yasal olmadığını göre göre) himmet almış, himmet toplamış, toplatmış, yanlışa dur dememiş, görmezlikten, duymazlıktan gelmiş, her halükarda çalıştığı işyerini, çalıştığı devlet hizmetini geri planda bırakıp, bağlı olduğu cemaati, bağlı olduğu örgütün çıkarlarını ön plana almış, onların emriyle hareket etmiş koca koca adamlar 15 Temmuz dan bugüne müthiş bir yarış içine girdiler.

      Ne yarışı bu ? --İtiraf etme yarışı, cemaate sövme yarışı, ben daha çok kandırıldım deme yarışı.

      Başka ne yarışı var ?

--Ben bilemedim, ben göremedim, ben anlayamadım deme yarışı var. Şimdi aklanma yarışı var.

 Ne kadar çok aldatıldığını söyleyerek o kadar çok aklanacağını düşünme, başkalarını da ikna edeceğini sanma yarışı var.

Cümle alemi kör, sağır, aptal sanma yarışı var.

Soruları çalarken ses yok , cevaplar cep telefonunuza gelirken ses yok . Sınavsız , sorgusuz, sualsiz en iyi memuriyetlere , en iyi işlere , en yüksek makamlara şef,müdür,müdür yardımcısı olarak atanırken (Gerçek hakkı olanları çiğneyip geçerken) ses yok.

Birilerine ballı börekli ihaleleri sırf cemaatten ,örgütten diye verirken ses yok, alırken hiç ses yok.

Çalışmadan,yorulmadan kapı kapı dolaşıp okul yapıyoruz, yurt yapıyoruz  diye  diye,  Somali yi Gazze´ yi, Bosna´ yı  bile kötü emellerinize  alet ederek himmet paralarını rahatça toplarken bunları nereye harcayacağınızı bile hiç sorgulamazken hiç ses yok.Tık yok,yüzünüzün kızarması bile yok.

    Ama  şimdi çıkıyorsunuz “20 yıl, 30 yıl biz kandırıldık, aldatıldık, hiç tanımamışız, bunlar  teröristmiş,  suç  örgütüymüş falan filan diye” diye bol keseden itiraflarda bulunuyorsunuz. Ben, ben , ben asıl ben daha çok kandırıldım diye feveran ediyorsunuz..  Zavallı  vatandaşımız da yıllardır  sizlere  güvenip sığınacak bir  liman  buldum, yurt buldum, okul  buldum diye çaresizce seviniyordu. Bilmiyordu ki  oğlunu ,  kızını  kurtlara  kaptırmıştır. Artık çocuk cemaatin, örgütün  olmuştur.  Bilmiyor muuuu? çaresiz miiiii? Ne desek.

   Peki  şimdi böyle yaparak aklanacağınızı mı düşünüyorsunuz? Yoksa ‘Aklı beşer nisyan ile malüldür´ diye unutacağımızı mı düşünüyorsunuz.  Biz unutabiliriz de sizi Allah unutur mu ? Peki  bir  daha  soralım.   Sizce kim daha çok kandırılmıştır. Nurettin mi , Hüseyin mi , Nazlı mı …..!

Kandırıkmetre olsa da  ölçsek.

Aşınız  katıklı ve sıcak, hayatınız onurlu ve özgür olsun.

Sevgiyle dolun, sevgiyle  kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum