Reklam
Ali Osman Kıraş

Ali Osman Kıraş


İTİRAF VAR AMA…

03 Nisan 2018 - 13:38

Adam diyor ki; Yani itiraf ediyor:-- “Bu kazayı ben yaptım, adamı öldürdüm. Arabayı da hurdaya çıkardım”. Ne yaparsınız? Kanun ne der? Polis ne yapar?

Adam diyor ki; Yani itiraf ediyor: --“Evet, taciz ettim, hatta tecavüz edecektim. Hem de otobüste, hatta evinize bile geldim. Yine fırsatını bulsam yaparım.”  Ne yaparsınız? Kanun ne der? Polis ne yapar?  SİZ HALA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Adam diyor ki, Yani itiraf ediyor:--“ Evet ben teröristim. Kandilden geliyorum. Çokta suç işledim, bilerek dönüyorum.”      Ne yaparsınız, kanun ne der, polis ne yapar? SİZ HALA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Adam diyor ki, Yani itiraf ediyor:--“ Şehri parsel parsel onlara verdik. Hep beraber verdik. Ne istediler de vermedik? Gene de isteseler verirdik. Biliyorum, Hakları olmadığı halde peşkeş çektik.”    Ne yaparsınız, kanun ne yapar, polis savcı ne yapar? SİZ HALA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Adam diyor ki, yani  itiraf  ediyor;  ---Evet kayınbiraderimi, yengemi, abimi, amcamın oğlunu ben işe  aldım. Onları almayacaktım da  kimi  alacaktım? İhaleyi onlara  değil de  kime  verecektim? Ben bakanım  veya belediye başkanıyım diye Onların işe girip çalışma hakları yok mu? KPSS yi kazanamamışlarsa ne olmuş? Müdür de  yaparım, genel müdür de kime ne?

Ne  yaparsınız, kanun ne  yapar, Polis , savcı ne yapar?  SİZ HALA NE  DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Görüyorsunuz, her gün TV lerde, gazetelerde itiraf üstüne itiraflar  yapılıyor.---“ En büyük ihaneti belediye başkanlarımız yapıyor. Şehirleri yaşanmaz kılıyor. Bende çok hatalıyım. Bu  şehirlere  çok ihanet  ettik”

Ne yaparsınız, kanun ne yapar, polis, savcı ne yapar? SİZ HALA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Siz hiç düşünmeyin halk nezdinde bu soruların tek cevabı vardır. Yapan ve yaptıran kim? Sadece o kişiye bakılacaktır.

Çünkü bu ülkede sözün doğru olup olmadığına göre değil KİMİN SÖYLEDİĞİNE GÖRE karar verilir.

Adalet de O´na göre çalışır.

Hukuk da O´na göre işler.

Haklılık da O´na göre belirlenir.

Merak  etmeyin  Dünyada da böyledir. Kanunları güçlüler koyar. Haklıyı güç tayin eder.

Doğru her zaman güçlünün söylediğidir.

Biz de  bol bol İtiraf, bol bol iltimas, bol bol ihanet vardır ama istifa yoktur, bedel yoktur, ceza yoktur. Ya da  kişiye  göredir. Ya gavur dediğimiz Japonya, Almanya, İngiltere vb öyle mi?

Ben böyle bilip böyle söylesem de tercih sizin. Durup düşünmeniz  dileğiyle; 

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. CUMHURİYET BU AMAÇLAR  İÇİN  KURULMAMIŞ  OLSA BİLE

Aşınız katıklı ve sıcak, hayatınız onurlu ve özgür olsun.

Sevgiyle dolun, sevgiyle  kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum