Reklam

"YEREL SEÇİMLERE KENDİ ADIMIZLA, KENDİ LOGOMUZLA, KENDİ ADAYLARIMIZLA KATILACAĞIZ"

30 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler öncesinde DEVA PARTİSİNDE çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

"YEREL SEÇİMLERE KENDİ ADIMIZLA, KENDİ LOGOMUZLA, KENDİ ADAYLARIMIZLA KATILACAĞIZ"
02 Ekim 2023 - 11:08
Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Kemal Kavut "Yerel seçimlere bugün itibariyle 6 ay kaldı. Deva Partisi olarak gerek sahada yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlardan aldığımız geri dönüşler gerek teşkilat içi beklentiler, benimsenen görüşler üzerine yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Yerel Seçimlere kendi adımızla, kendi logomuzla, kendi adaylarımızla katılma kararı aldık.
Çanakkale’de 12 ilçe 11 beldede toplam 23 belediyede Deva Partisi kimliğine yakışan, liyakat sahibi, halka hizmeti şiar edinen, demokrasi, adalet, özgürlüğü öncelik olarak benimseyen ve aday olduğu seçim bölgesinde halkın teveccühünü, sevgisini kazanmış adaylarımız ile Yerel Seçimlere katılacağız. Bu çerçevede aday belirleme çalışmalarımız başlamıştır. Almış olduğumuz bu kararın Çanakkalemize hayırlı olmasını umut ediyoruz. 30 Martta yapılacak seçimleri demokrasi şölenine dönüştüreceğiz.
Biz bugün itibariyle demokrasi meşalesini yaktık. Bize inanan, bizimle birlikte olmak isteyenleri bu meşalenin arkasında olmaya davet ediyoruz. Biz bu yolun iktidar yolu olduğuna inanıyoruz. Milletimizin önceliğinin Demokrasi, Adalet, Özgürlük, Liyakat olduğu zaman bu kavramları özümseyen, karşılayan bu millete hak ettiği hizmeti verecek olan, bu milleti hak ettiği refah seviyesinde yaşatacak olanın DEVA PARTİSİ olacağı anlaşılacaktır. Bugün kötü günler geçiriyor olabiliriz, millet olarak hak etmediğimiz kadar kötü yönetiliyor olabiliriz ama UMUTSUZLUK yok DEVA PARTİSİ var. Deva Partisi iktidarında güzel günler hiç olmadığı kadar yakın!" dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum