Reklam

ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNA ZİYARET

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aysel Öztezel ve Kurul Üyeleri 29-30 Eylül 2023 tarihleri arasında, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir dizi etkinliklerde bulundu.

ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNA ZİYARET
02 Ekim 2023 - 11:10
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ortak kurul toplantısında, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcıları, Didem Güner, Emel Torun, İcra Komitesi Üyeleri Arzu Bendeş, Duygu Aktürk, İnci Bayram, Filiz Bahar, Seçil Yavaşoğlu, Genel Sekreter Sema Sandal ve Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç ile İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri hazır bulundu.
ÇTSO KONGRE FUAR MERKEZİ’NDE YEMEKLİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
29 Eylül 2023 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, “Ülkemizdeki kadın girişimcilerin güçlenmesini sağlamak, bilgimizi ve ticari tecrübemizi Girişimcilik Kültürünü yaygınlaştırmak üzere ortak akıl toplantıları gerçekleştiriyoruz. Farklı illerde yapılan çalışmaları birbirimize aktarmak ve kurullar arası bilgi alışverişi yapmak son derece önemli. Kadın girişimciliği ön plana çıkartan daha fazla projeler üreteceğimize inanıyorum. Bizleri ziyaret ettiğiniz için TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel’e ve bizleri ziyaret eden beraberindeki kurul üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen yemekli toplantının akabinde heyet ile birlikte Dardanel Önentaş A.Ş. Yetkilisi Ayşe Önen Özoğuz ve Kelebek Mobilya Yetkilisi İnci Bayram firmaları da ziyaret edilerek kadın girişimciliğin önemi bir kez daha vurgulandı. Ayrıca Troya antik kentine ait eserlerin sergilendiği  Troya Müzesi ziyareti gerçekleştirildi.
BOZCAADA KADIN GİRİŞİMCİ ÜYELERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
30 Eylül 2023 Cumartesi günü Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu ile İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Bozcaada’da bulunan Meydani Pastanesi yetkilisi Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Seçil Yavaşoğlu, Ela Pizza sahibi Nuray Diler, Anadolu Troya Mimarlık Ltd Şti sahibi Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Filiz Bahar, Kaikais Otel sahibi Handan Beydili’ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kadın Girişimci üyelerimiz faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak kadın girişimci olmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum