Reklam

VALİ AKTAŞ, İL ÖZEL İDARESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali İlhami AKTAŞ, İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek, Özel İdarenin yaptığı yatırım ve çalışmalarla ilgili brifing aldı.

VALİ AKTAŞ, İL ÖZEL İDARESİNİ ZİYARET ETTİ
23 Temmuz 2020 - 15:22
Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü ve Genel Sekreter Yardımcısı Celil Sezgin tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ,  İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda kurum Şube Müdürleriyle bir araya geldi.
Vali İlhami AKTAŞ, İl Özel İdaresi tarafından 2020 yılında yürütülen eğitimden, imara, tarımdan altyapıya, yol yapım bakım ve onarımından içme suları yatırımlarına kadar birçok konuda yapılan çalışmalarla 2021 yılında köylere yönelik yapılması planlanan yatırım ve çalışmalar ile araç ve personel durumu hakkında brifing aldı.
Toplantıda açıklamada bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Özel İdarelerin en önemli hizmet kurumlarından biri olduğunu belirtti.
Yapılan tüm yatırım ve çalışmalarla vatandaşa hizmet odaklı kurumların başında İl Özel İdaresinin geldiğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, Vatandaşlarımızın daha rahat yaşamasını sağlamak ve insanımızın hayat kalitesini günümüz şartlarına göre yükseltmeyi hedefleyen İl Özel İdaresinin çalışmalarının önemli olduğunu ifade ederek,  tüm kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum