Reklam

"TÜM İLÇELERDE TURUNCU YANDIĞINI GÖRECEKSİNİZ"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Haliç Kongre Merkezi’nde, AK Parti aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"TÜM İLÇELERDE TURUNCU YANDIĞINI GÖRECEKSİNİZ"
08 Ocak 2024 - 12:16
Gider şu anda Çanakkale’de herkesin hizmetsizlikten muzdarip olduğunu belirterek, “Küçücük bir şehirde trafik sorunları yaşamaya başladık. Kentsel dönüşümle ilgili hiçbir ciddi çalışma yok. Bütün bunları belediye başkan adayımız çok daha etraflı bir şekilde izah edecek.” dedi.
Gider, Haliç Kongre Merkezi’nde katıldığı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı öncesinde CNN Türk, TV100, Akit Tv, Lider Tv ve TvNET canlı yayınlarında soruları yanıtladı.
AK Parti’nin her seçime her zaman hazır olduğunu belirten Gider, “Bunun sebebi AK Parti “parti” unvanını en hak eden oluşumdur. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Gençlik Kolları Başkanlığından beri geldiği her göreve seçimle geldi. Atama ile geldiği bir görev yok.” dedi.
Bugün açıklanacak adayların tamamının, aylar süren çalışmalardan sonra belirlendiğini aktaran Gider, “Teşkilat araştırmalarından tutun, kamuoyu yoklamalarına ve ilgili tüm kurumların görüşlerine varana kadar tüm incelemeler yapıldı. Çünkü biz burada sadece bir aday belirlemiyoruz. Şehirleri yönetecek insanları belirliyoruz. Dolayısıyla belirleyeceğimiz adayların hiçbirinin efekte olma şansı yok. Biz iktidar partisiyiz. Böyle bir şeye lüksümüz yok. Biz bir partiyiz, teşkilatlarımızın görüşleri, halkımızın talepleri dikkate alındı” diye konuştu.
“AK Partinin ortaya koyduğu bir motto var, Türkiye Yüzyılı. Adaylar, buna layık adaylar olmak zorunda.” diye konuşan Gider, sözlerine şöyle devam etti:
AK Parti Belediyeciliği diye bir kavram var. AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sayın Cumhurbaşkanın faaliyetlerinden sonra doğmuş bir parti. Dolayısıyla AK Parti belediyeciliğini başarabilecek, bu yükü kaldırabilecek adaylar gerekliydi. Çok ince elendi sık dokundu. Muhakkak ki son kararı Sayın Cumhurbaşkanı verdi ama tüm bu faktörleri dikkate alarak, heyetler halinde çalışarak bugünkü adaylar belirlendi.”
“KÜÇÜCÜK BİR ŞEHİRDE TRAFİK SORUNLARI YAŞAMAYA BAŞLADIK”
Gider, Çanakkale’deki adayın bugüne kadar yaptıkları ile Çanakkale kamuoyunda var olan, birden ortaya çıkmayan, insanların istediği bir aday olduğunu ifade etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum