Reklam

GİDER; "AK PARTİ HALKIN PARTİSİDİR"

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayını, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

GİDER; "AK PARTİ HALKIN PARTİSİDİR"
08 Ocak 2024 - 12:14
Gider yapmış olduğu değerlendirmede, “Belediyecilik, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaset sahnesine çıktığı ve halk için nasıl çalışılacağını tüm Türkiye’ye gösterdiği en önemli noktadır. İstanbul’un çözülemez denilen, artık bu problemlerle yaşamaya alışmalıyız denilen bir döneminde Erdoğan’ın başkanlığı ile İstanbul halkı, hızlı bir şekilde hak ettiği refaha kavuştu.
AK Parti’nin temelleri buradadır. Halktır, hizmettir, vatandaşa dokunmak ve sorunlarını çözme gayretidir.
Türkiye Yüzyılı mottosuyla, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında AK Parti belediyeciliğini Çanakkale’de de hayata geçirmek için Mart 2024’te eski milletvekilimiz, kıymetli kardeşim Jülide İskenderoğlu ile hemşehrilerimizin huzuruna çıkacağız.
Sn. İskenderoğlu, bugüne kadar gerek partimizin çeşitli kademelerinde yaptıklarıyla gerekse milletvekilliği döneminde ortaya koyduğunu icraatlarla, bu makama layık olduğunu birçok kez ispat etmiştir.
Jülide Kardeşim, bugüne kadar yaptıklarıyla var olan, birden ortaya çıkmayan, insanların istediği bir adaydır. Çanakkale Belediye Başkanlığı’nı kazandıktan sonra da, bugüne kadar ihmal edilmiş tüm çalışmaları hakkıyla ve hakkaniyetle yerine getirecek kişidir.
AK Parti, sokakların, halkın partisidir. Salonların, lobilerin partisi değiliz.
Seçim süreci boyunca, hizmetleri ve yapacaklarımızı konuşacağız. Tüm teşkilatlarımızla, bire bir görüşmelerle halka, projelerimizi anlatacağız.
Çanakkale Halkı, hizmet alamamaktan muzdarip durumdadır. Denizin kenarında olmasına rağmen su baskınlarının olduğu, trafik sorunlarının yaşandığı şehrimizde, AK Parti Belediyeciliği ile birlikte kısa sürede sorunların nasıl çözüleceğini herkes görecek.
Bu vesileyle; Çanakkale Belediye Başkan Adayı olma sorumluluğunu omuzlarına alan Jülide İskenderoğlu’nu kutluyor, ideolojinin değil hizmetin konuşulduğu bir seçim süreci sonunda zafere ulaşacağımıza olan inanıcımı yineliyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum