Reklam

ŞADAN DOĞAN MİNAR MOBİLYA STANDINI ZİYARET ETTİ

Biga’nın adını başarı ile dünyaya duyuran firmalarımızı kutluyoruz.

ŞADAN DOĞAN MİNAR MOBİLYA STANDINI ZİYARET ETTİ
27 Ocak 2023 - 15:28
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan ve Türkiye’nin en büyük online mobilya üreticisi konumunda olan Minar Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin standını ziyaret etti.
Başkan Doğan’ı Minar Mobilya’nın standında firmanın kurucusu Sertan Güremen ve firma yetkilileri karşıladı. Diğer Bigalı firmalara olduğu gibi Minar Mobilya’ya da başarılı bir fuar geçirmeleri dileğini yineleyen Doğan, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olarak gösterilen fuarın tüm katılımcı firmalar için hayırlı ve bereketli işlere vesile olmasını diledi.
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Biga TSO Başkanı Doğan, fuara katılan tüm üyelerimizin gerek ürün kalitesi gerekse modeller bakımından son derece ilgi görmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Firmalarımızın hepsiyle gurur duyduk. Üyelerimizin genel anlamda fuardan memnun olmaları da bizleri ayrıca mutlu etti. Tüm firmalarımıza bereketli bir fuar dilerken, Bigamızın üretim, istihdam ve ihracatına katkı sağlayan tüm firmalarımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum " ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç