Reklam

VALİ AKTAŞ, MÜSİAD GENEL KURULUNA KATILDI

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesinin 6. Olağan Genel Kurul toplantısı Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

VALİ AKTAŞ, MÜSİAD GENEL KURULUNA KATILDI
28 Ocak 2023 - 15:32
Genel kurul toplantısına; Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sedat MURAT, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner MEŞE, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat ÖNDER, MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Şerif MUTLU, İl Müdürleri, Belediye Başkanları, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, kamu kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı.
Kur’an Kerim tilavetinin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan genel kurul toplantısında MÜSİAD çalışmaları ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterimi izlendi.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesinin 6. Olağan Genel Kurul toplantısında; AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner MEŞE ve MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Şerif MUTLU tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.
Yapılan konuşmaları ardından MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner MEŞE tarafından Vali İlhami AKTAŞ’a Yetim Hamilik Sertifikası takdim edildi.
Vali İlhami AKTAŞ, Genel Kurulun, MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Şerif MUTLU ve MÜSİAD üyelerine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, yeni seçilecek başkan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunup, çalışmalarında başarılar diledi.
Sertifikası takdimin sonrasında üyeler tarafından Divan Heyeti seçimine geçildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum