Reklam

"HERKESİN SAHADA OLMASI GEREKİYOR"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Tur Oylaması öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Katıldığı programlarda, Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor bir oyla seçilmesinin, istikrar için önemine değinen Gider; “Büyük Türkiye Zaferi için herkesin sahada olması gerekiyor. Bu süreçte mazbata töreni, sadece vakit kaybı olur” dedi.

"HERKESİN SAHADA OLMASI GEREKİYOR"
27 Mayıs 2023 - 11:07
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oylaması kapsamında, 14 Mayıs’ta Çanakkale Milletvekili olarak seçilen Ayhan Gider, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Biga’da temaslarda bulunan Gider, muhtarlarla ve bire bir ziyaretlerle Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a destek istiyor.
Parti teşkilatlarının koordinasyonu konusunda da partililerde toplantılar yapan Gider, mazbata töreni gibi uygulamaların yaşanan süreçte uygun olmadığını belirterek; “Türk Siyasi Tarihi’nde bir ilk yaşanıyor ve ilk kez ikinci tur oylamasına gidiyoruz. Şu atmosferde, mazbata töreni yapmak herkes için vakit kaybı. Mazbata töreni demek, sahada çalışması gereken insanların tek bir noktaya toplanması anlamına geliyor. Dostlarımız arayıp soruyor, tören ne zaman biz de gelmek istiyoruz diye. Onlara da söylüyorum; önceliğimiz 28 Mayıs’a kadar çalışmak ve Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor bir oyla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesini sağlamak. Bizler, 28 Mayıs’tan sonra hep beraber Cumhurbaşkanlığı Mazbatasını kutlayacağız. Asli görevimiz, Büyük Türkiye Zaferi için çalışmaktır. Bu memlekete bunu borçluyuz. Zamanımız az, vaktimiz kıymetli” ifadelerini kullandı.

“YENİCE’YE FEN LİSESİ YAPILACAK”
Yenice’de bir miting gerçekleştiren Ayhan Gider, ilçenin dört bir yanından gelen vatandaşlarla kucaklaştı. Burada halka hitap eden Gider; “Biz iktidara geldiğimizde, Yenice’de yeterli sayıda öğretmen yoktu. Yenice’yi mecburi hizmet kapsamına aldık ki, öğretmenler burayı tercih etsin. Çocuklarımız diğer ilçelere gönderilmek zorunda kalmasın. Çünkü sadece parası olan gidebiliyordu. Bugün geldiğimiz noktayı sizlere söyleyeyim. Böylelikle aradaki hizmetleri saymamıza gerek kalmaz. Allah’ın izniyle bu yaz Yenice Fen Lisesi’nin temellerini atıyoruz. Biz iktidara geldiğimiz zaman Fen Lisesi, Türkiye’de sınırlı sayıda olan bir okuldu. Artık Yenice’ye yapılabiliyor. Çünkü Yenice’nin çocukları, Fen Lisesi’ni hak ediyor” dedi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum