Reklam

ÇOMÜ'LÜ EKİP HATAY'DA MİNİKLERLE BULUŞTU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın yürütücülüğünü üstlendiği ve Ezine Belediyesi ortaklığında 3 gün düzenlenecek olan Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik başlıklı projenin ilk günü gerçekleştirildi.

ÇOMÜ'LÜ EKİP HATAY'DA MİNİKLERLE BULUŞTU
12 Haziran 2023 - 12:25

Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik projesi ekibi Hataylı miniklerle buluştu.
TÜBİTAK 4007-Bilim Şenlikleri Destekleme Programı tarafından Afet Bölgesi Bilim Her Yerde Özel Destek Çağrısı kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın yürütücülüğünü üstlendiği ve Ezine Belediyesi’nin iş birliğinde yürütülen “Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik” başlıklı proje kapsamında 3 gün sürecek şenlik etkinliğinde ilk gün tamamlandı. İlk gün etkinliğinde proje lider ve rehberlerine, Ezine Belediyesi Başkanı Güray Yüksel, Kırıkhan Belediyesi Başkanı Ayhan Yavuz, Ezine Belediyesi İtfaiye Müdürü ve ekibi eşlik etti.
3 gün boyunca 11 atölyenin gerçekleşeceği etkinlik kapsamında ilk gün; Dr. Öğr. Üyesi Belma Engin Güder liderliğinde Eğlenceli Yüzler Atölyesi, Dr. Öğr. Üyesi Güngör Hacıoğlu liderliğinde Gezegenlere VR Yolculuk Atölyesi, Sezgin Kanıt liderliğinde Bilimin Işığında Atölyesi, Hidayet Demir liderliğinde Dijitalde Skor Benim Atölyesi, Dr. Tuğçe Yıldız liderliğinde Kağıttan Hayaller Atölyesi, Öğr. Gör. Tuba Özgün liderliğinde Akıl Oyunları Atölyesi, Doç. Dr. Nazan Çakırer Çalbayram liderliğinde Ellerim Köpük Köpük Atölyesi, Cumali Özler liderliğinde Sokakta Şenlik Var Atölyesi, Anıl Uslu liderliğinde Oyun İstasyonu Atölyesi ve Hazal Fırat liderliğinde Gezici Bavul Müze Atölyesi Kırıkhan’da miniklere benzersiz anlar yaşattı.

Haber Merkezi
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum