Reklam

DEPREM GERÇEĞİ UNUTULMUYOR

Kepez Belediyesi ve Kepez Kent Konseyi iş birliği ile Doğal Afet Bilgilendirme Çalıştayı düzenlendi. Turhan Mildon Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 2 ay önce hazırlık sürecine başlanan çalıştayla ilgili Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan “Herkes koltuklara zamklanmış gibi pür dikkat bu çalıştayı izliyor. Çok başarılı ve faydalı buluyorum” açıklamasında bulundu.

DEPREM GERÇEĞİ UNUTULMUYOR
12 Haziran 2023 - 12:27
Kepez Turhan Mildon Kültür ve Sanat Evi’nde Kepez Belediyesi ve Kepez Kent Konseyi iş birliği ile Doğal Afet Bilgilendirme Çalıştayı düzenlendi.
“YAKLAŞIK 2 AY ÇALIŞTILAR”
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan çalıştaya yönelik konuşmasında “6 Haziran depreminden sonra böyle bir çalıştay yapmayı planladık. Kepez Kent Konseyi’mizle birlikte belediyemiz yaklaşık 2 ay çalıştılar. Harika bir gün geçiriyoruz. İzleyicileri de görüyorsunuz. Son derece dikkatli ve kimse koltuğundan bile kımıldamadı. Herkes koltuklara zamklanmış gibi pür dikkat bu çalıştayı izliyorlar. Ben çok başarılı ve çok faydalı buluyorum çalıştayı. Gerçekten Kepez olarak çok başarılı bir organizasyona imza attık” ifadelerine yer verdi.

“BU ÇALIŞTAYIN DA KİTAPÇIĞINI ÇIKARACAĞIZ”
Kepez Kent Konseyi Başkanı Orhan Sönmez “Kepez Belediyesi ile birlikte kentimizin vizyonu için nasıl bir kentte yaşıyoruz, bu kent nasıl olmalı, bizim katkılarımız nelerdir, bütün halkımıza da danışarak, alanında uzman olan kişilerle birlikte üniversite, sivil toplum kuruluşları, barolar, meslek odaları ile iş birliği yaparak çalıştaylar düzenliyoruz. Bugün deprem çalıştayı yapıyoruz. Bu çalıştayın da kitapçığını çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum