Reklam

EZİNE MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Ezine Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Özgür Manap Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

EZİNE MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
12 Haziran 2023 - 12:24
Törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, akademisyenler ile idari personelin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni Ezine Meslek Yüksekokulu’nun tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.
Yüksekokul mezunları adına okul birincisi Büşra Şenel’in konuşma yaptığı törende sırasıyla ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş de birer konuşma gerçekleştirdiler.
Rektör Prof. Dr. Erenoğlu törende yaptığı konuşmada Ezine Belediyesi ve Ezine Kaymakamlığı’nın bugüne dek meslek yüksekokulu projelerine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti ve mezunları tebrik etti. Erenoğlu, bundan sonra gerçekleşecek her projeye de tam destek sözü verdi.
Okul birincisi olarak dereceye giren Büşra Şenel, mezuniyet belgesini ve hediyesini Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve Rektör Erenoğlu’nun elinden aldı.
Tören, okul binasının önünde kep atma seremonisi ve toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum