Reklam

ÇANAKKALE OPERASYON ÜSSÜ OLDU!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sık sık ülke genelinde düzenlenen operasyonlarla ilgili bilgilendirme yapılıyor. Son haftalarda Çanakkale’de operasyonlar kapsamında hareketli günler geçiriyor. İlk olarak şebeke çökertilirken, sonrasında, uyuşturucu ve yine bir şebeke operasyonunda Çanakkale’nin de adı geçti.

13 Ekim 2023 - 11:24
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gerçekleşen operasyon ile ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu bilgilendirmede, “Tekirdağ merkezli 8 ilde eş zamanlı düzenlenen “Kafes Operasyonları” kapsamında “Bulutlar Çetesi” olarak bilinen suç örgütü çökertildi.

DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 25 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI
Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere nefes aldırmayacağız.
KOM Başkanlığı koordinesinde, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından kamuoyunda Bulutlar olarak bilinen liderliğini Özgür Bulut’un yaptığı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.
Şüphelileri yakalamak için Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Antalya, İstanbul, Hatay, Samsun ve Kars olmak üzere 8 ilimizde suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütün faaliyetleri kapsamında kasten yaralama, nitelikli yağma, şantaj ve rüşvet suçlarını işlemek suretiyle;
Eğlence mekanlarından sözde koruma ve güvenlik sağlama adı altında haksız kazanç sağladığı,
Örgüt üyelerinin eğlence mekanları kapılarında ve il genelinde birçok silahlı yaralama eylemi gerçekleştirmek suretiyle vatandaşlarımızın huzurunu bozduğu ve bu sayede nüfuz elde etmeye çalıştığı,
Alacak-verecek konularında sözde arabuluculuk yapmak suretiyle suç örgütüne maddi menfaat sağladığı,
Kamu güvenliği ve barışına tehdit oluşturdukları tespit edilen şahıslara eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

OPERASYONLARDA 9 ADET RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz milletimizin duaları sizlerle” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum