Reklam

ÇOMÜ ORYANTASYON PROGRAMI ŞENLİĞİ SONA ERDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde düzenlenen şenlik ile sona erdi.

ÇOMÜ ORYANTASYON PROGRAMI ŞENLİĞİ SONA ERDİ
13 Ekim 2023 - 11:21
Programa, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal ile ÇOMÜ akademisyenleri, idarecileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği oryantasyon şenliği; ÇOMÜ Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu Görkem Önal’ın “İletişim 101” etkinliği ile başladı. Öğrencilerin interaktif bir şekilde iletişim oyunları oynadığı etkinlik katılımcılardan büyük beğeni topladı.

ÇOMÜ’DE MÜZİK ŞÖLENİ
ÇOMÜ ÖSEM Binası önünde kurulan sahnede ise; ÇOÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri, FOYA Band ve Data Müzik Grupları öğrencilere konser verdi. Tüm müzik gruplarına teşekkür belgesi veren Rektör Erenoğlu, öğrencilerin motivasyonu açısından bu tip etkinleri çok önemsediğini vurguladığı bir konuşma yaptı.
GASTRONOMİ LEZZETLERİ ÇOMÜ’DE
Oryantasyon Şenliği boyunca ÇOMÜ’de bir gastronomi alanı da oluşturuldu. Şef Osman Demirci ve ekibinin yanı sıra gastronomi öğrencilerinin de katkısıyla şenlik boyunca Çanakkale’nin coğrafi işaretli ürünü olan sardalya dağıtımı yapıldı.
KAMPÜSÜMÜ TANIYORUM!
Coğrafya Öğretiminde Oryantiring Etkinliği ile ÇOMÜ’lü idareciler ve öğrenciler kampüste belirlenen pusulalar ile bir parkur tamamlayarak yarıştılar.
Doç. Dr. Oya Erenoğlu, Öğretim Görevlisi Nurtekin Cura ve Araştırma Görevlisi Büşra Nur Kulakoğlu tarafından hazırlanan proje etkinliği kampüsteki öğrencilerden büyük beğeni topladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum