Reklam

KÖYDES İL TAHSİSAT KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023 Yılı 3. Dönem Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

KÖYDES İL TAHSİSAT KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
13 Ekim 2023 - 11:29
İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, İlçe Kaymakamları, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, İlgili Kurum Müdürleri, İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri ve teknik personeli katıldı.
KÖYDES projelerinin de son durumları, işlerin fiziki ve maddi gerçekleşmesi oranları da değerlendirildiği toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması kararı alındı.
Köylerde devam eden projelerde herhangi bir aksaklık ve eksiklik yaşanmaması, hizmetlerin kısa sürede tamamlanması için işlerin takip edilmesi talimatını veren Vali İlhami AKTAŞ, yürütülen çalışmalardan dolayı İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum