Reklam

BİGA'DA ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ

Biga’da üniversite-sanayi işbirliği protokolü imzalandı. İmzalar, Kümelenme Potansiyeli Projesi kapsamında atıldı.

BİGA'DA ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ
25 Kasım 2023 - 13:15
Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan bilgilendirmede, “Üniversite-sanayi iş birliğini sağlayacak ortak altyapı çalışmalarını yapmak amacıyla bölgemiz karakterine uygun sanayi geliştirme önceliklerini tespit etmek amacıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Uygulamaları Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ünzüle Kurt ile Kümelenme Potansiyeli Projesi kapsamında protokol imzaladık.

İmza programına Odamız adına yönetim kurulu başkanımız Şadan Doğan, Meclis Başkanımız Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Tevfik Başarır katıldılar. Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Doç. Dr. Ünzüle Kurt, Doç. Dr. Sena Erden Ayhün ve Doç. Dr. Erdal Aydın ile tüm hocalarımıza üniversite-sanayi iş birliğine olan katkıları için teşekkür ediyoruz.

Çalışmanın sonuçları itibariyle de ilçemiz iş dünyası adına yararlı sonuçlar ortaya çıkaracağına ve bir bilgi birikimi ortaya koyacağına inanıyoruz. İşbirliklerimizin ilçemiz iş yaşamını geliştirecek düzeyde devam edeceğini üyelerimizin bilgisine sunarız” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum