Reklam

"SİZE ÖZÜNE DÖNEN BİR ÇANAKKALE VERECEĞİZ"

Yerel seçim heyecanı Çanakkale’de tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’de bir otelin toplantı salonunda partililerle bir araya geldi. Çanakkalelilerle bir araya gelen Akşener, bugün gerçekleştirilen buluşmada İYİ Parti’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt’u tanıttı.

25 Kasım 2023 - 13:09
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’de bir otelin toplantı salonunda partililer ve vatandaşlarla buluştu.
Düzenlenen toplantıda Akşener, İYİ Parti’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt’u tanıttı. Akşener’in kendisini tanıtmasının ardından İYİ Partili Burak Kunt açıklamalarda bulundu.
“KARŞINIZDA OLMAK BÜYÜK ŞANS VE FIRSATTIR”
İYİ Parti’li Burak Kunt yaptığı konuşmaya 24 Kasım’ı kutlayarak başladı. Kunt, gerçekleştirdiği konuşmada “İl teşkilatımızın, merkez ilçe teşkilatımızın, Çanakkale vekilimizin, genel merkez yöneticilerimizin ortak olurları, Genel Başkanımızın da teveccühü ile bugün burada partimin adayı olarak karşınızda olmak büyük bir şans ve aynı zamanda fırsattır. Tıpkı sayın genel başkanımızın da söylediği gibi kazanacak aday olarak karşınızda duruyor olduğum ve bunu ortak bir mutabakat ile yapma şansını bize verdiğiniz için başta Sayın Genel Başkanımıza sonrasında da tüm İYİ Parti Ailemize teşekkür ederim. Tüm kalbimle inanıyorum ki Çanakkale’nin geleceğini bu birlik ve beraberlik şekillendirecektir” ifadelerine yer verdi.
“ARTIK ENDİŞENİZ OLMASIN”
İnsanlara üçüncü bir yol, bir alternatif sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kunt “21 senelik iki kutuplu bir siyasi alanın konforunu yaşayanlara inat üçüncü bir yol, bir alternatif olabilmenin verdiği gurur ve mutluluk ile bugün karşınızdayım. Bugün artık endişeleriniz olmadan, şehri enerjisi ve liyakati ile ülkemizin ikinci yüzyılına taşıyacak, oy verebileceğiniz bir ekip var. Ben bugün ekip arkadaşlarım ile bunu temsil ediyor olmanın gurunu yaşıyorum. Bilinsin isterim” dedi.
“BU ŞEHİR KAZANSIN DEMEKTEN HİÇ GERİ DURMADIK”
Belediye Meclis Üyeliği görev sürecinde gerçekleştirdiği faaliyetlere yer veren İYİ Parti’li Kunt “5 seneye yakın belediye meclis üyeliği hizmet süremde yanlış olanı söylemekten hiç çekinmedim. Bildiğim, inandığım, planladığım, ürettiğim her fikri bu şehrin meclisinde sundum. Hiç kendimize saklamadım. Alın siz yapın, yeter ki bu şehir kazansın demekten hiç geri durmadık. Çanakkale halkımıza gösterdiğimiz bu ilkeli davranıştan gurur duyuyorum. Bilinsin isterim” ifadelerine yer verdi.

ÇANAKKALE İÇİN YAPACAKLARINDAN BAHSETTİ
Çanakkale Belediye Başkanlığı adaylığı açıklanan İYİ Parti’li Kunt, konuşmasına hedeflerinden bahsederek devam etti. Kunt “Sayın Genel Başkanım, sanırım tam bu nokta size bu şehri iyi bir Belediyecilik ile tanıştırmaya söz vermenin zamanı. Lakin müsaadenizle ben size kazanmak için söz vermeyeceğim. Çünkü biliyorum ki kazanmak ilk adım. Bizim asıl işimiz kazandıktan sonra başlıyor. Ben size söz veriyorum, bu şehrin gençleri artık seslerini duyurmak için bağırmak zorunda kalmayacaklar, bizim ile birlikte fısıldasalar yetecek. Geleceğimize sahip çıkacağız. Birlikte yöneteceğiz. Bu şehirde aile büyüklerimiz bundan sonra kendilerini asla yalnız hissetmeyecek. Söylem de değil, gerçek anlamda her an yanlarında olacağız. Geleceğimizi onların tecrübeleri ile planlayacağız. Esnafımız artık kaderine yenik düşmeyecek bu şehirde. Her gün yeni bir zorlukla, zorbalıkla karşılaşmayacak. Esnafın derdini en iyi bir esnaf anlar, artık çözüm odaklı bir anlayış ile yöneteceğiz. En önemli gündemimiz deprem olacak! Bina yenileme değil, gerçek anlamda kentsel dönüşüme teşvik edeceğiz. Hemşehrilerimizin Ekonomik sıkıntıları yüzünden riskli binalarda oturmaya mahkum olmalarına müsaade etmeyeceğiz. Sabit gelirlinin, emeklilerimizin, çocuklarımızın ranta ve enflasyona kurban gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Kadınlarımızın hayatlarının her anındaki konforlarını arttıracağız. Değerli hemşehrilerim biz size yeni bir şehir vaat etmiyoruz. Biz size özüne dönen bir Çanakkale vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
Toplantıya, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ile belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Kaynak: Çanakkale Olay Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum