Reklam

HARUN ARSLAN'A TAM DESTEK

CHP'den önce Belediye Meclis Üyesi seçilen ve son 1,5 yıldır Belediye Başkanvekilliği görevini yerine getiren Harun Arslan CHP Çan Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

25 Kasım 2023 - 15:52
Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan yoğun bir katılım ile Belediye Başkan aday adaylık dosyasını CHP Çan İlçe Başkanlığına teslim etti. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,ı Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay ve partililerin yoğun katılımı ile Aday Adaylık dosyasını CHP Çan İlçe Başkanlığına teslim etti.
BU GÖREVİ ÇAN'DA LAİKİ İLE YAPTI.
Çan Belediye Başkanvekili ve CHP Çan Belediye Başkan Aday Adayı Harun Arslan'a destek için Çan'da bulunan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; "Harun Başkan son 1,5 yıldır CHP iktidarını Çan'da çok iyi temsil etti. Bu gün bizlerde ona destek için yanındayız. İnanıyoruz Çan'da tekrar CHP iktidarı devam edecek" ifadelerini kullandı.
Büyük bir kalabalık ile CHP Çan İlçe Başkanlığına geçen Harun Arslan ve beraberindekiler aday adaylık dosyasını teslim etti.
"HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"
Çan Belediye Başkanvekili ve CHP Çan Belediye Başkan Aday Adayı Harun Arslan aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı İlhan Demiral'a teslim etti. Demiral dosyayı teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada; "Bu gün özel ve güzel bir gün 1,5 yıldır Çan'ımızda güzel işlere imza atan Harun Arslan başkanımızın dosyasını teslim aldık. İlk başvuru kendisinden geldi. Bu süreçte kendisine başarılar dileriz" ifadelerini kullandı. CHP Çan Belediye Başkan Aday Dayı ve Belediye Başkanvekili Harun  Arslan ise; "Partimizin belirlediği aday adaylık başvurusu süresinde dosyamızı teslim ettik. Artık yepyeni bir süreç bizi bekliyor. Eğer Partimiz Çan için hizmete devam derse CHP'nin altı okunu, Çan'da CHP iktidarını yeniden yaşamak için bende varım. Burada 1,5 yılı anlatmak olmaz ama şunu net söyleyebilirim Her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum