Reklam

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN ÖNGEN, SARIÇAY PROJESİNİ TANITTI

CHP Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Av. Mehmet Öngen, teknik ekibiyle Sarıçay Projesi’ni aktardı.

20 Kasım 2023 - 15:41
CHP Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Av. Mehmet Öngen, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde toplantı düzenledi. Toplantıda Sarıçay projesinin lansmanını da yapan Öngen, “Bu bir aday tanıtım toplantısı değil, yalnızca kentimizin çok önemli bir konusuna ilişkin projemizi hemşehrilerimizle paylaşma amacını taşımaktadır” vurgusu yaptı.
“ÇANAKKALE DAHA FAZLA TANITILMALI”
Lansmana Almanya’da yaşayan Turizmci Hüseyin Baraner video konferasn yöntemiyle katılarak, Öngen’e yerel seçimlerde açık destek verdiğini ifade etti. Baraner, Çanakkale’nin Assos ve Troya gibi değerlere sahip bir kent olarak, daha fazla tanıtılması gerektiğini belirtti.
Çanakkale Gastronomi Derneği Başkanı Kubilay Özben ise Çanakkale’nin gastronomi kültürünün ön plana çıkartılması gerektiğini vurgulayarak, Gastronomi Evi projesine dair bilgiler verdi.
Makine Mühendisi Sedat Ürün ise Sarıçay projesinin teknik detaylarını aktardı.
"ÇANAKKALE SİYASETİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR"
CHP Çanakkale Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Öngen düzenlediği lansman toplantısında, Çanakkale Belediyesini yönetmeye talip olduğunu, hayata geçirilecek projelerle Çanakkale’nin Turizm potansiyelinin ön plana çıkartacağına sözlerini ekledi. Öngen, Çanakkale siyasetinde bir ilk gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Şu anda ben aday değilim biliyorsunuz, henüz aday adayıyım. Sanıyorum Çanakkale siyasetinde bir ilk gerçekleşiyor. Bir kişi çıkıyor. ‘Ben CHP’de aday adayıyım’ diyor. Ama daha aday bile olmadan o siyasi ikili ilişkilerin hepsini elinin tersiyle bir tarafa itiyor. Ekibiyle birlikte bu kent için daha yaşanılabilir daha uygar bir hayat için projeler hazırlıyor” sözlerine yer verdi.

Kaynak: Çanakkale Olay Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum