Reklam

İLK DOSYA ÖLÇEK'DEN

2024 yılının Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimleri çerçevesinde Gökçeada ilçesinde Ak Partiden ilk aday Yıldıray Ölçek oldu.

İLK DOSYA ÖLÇEK'DEN
20 Kasım 2023 - 15:43
AK Partide Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Yıldıray Ölçek doğup büyüdüğü Gökçeada ilçesinden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Gökçeada İlçe binasında gerçekleştirilen törende Ölçek aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Fatih Taylan'a teslim etti. Ölçek burada yaptığı konuşmada; " Evladınız, abiniz, kardeşiniz olarak uzun yıllardır sizlerle birlikte hemhalım. Gökçeada'nın bir evladı olarak, ilçenin sorunlarını çok iyi biliyor ve nasıl çözebilirim diye durmaksızın mesai harcıyorum. Zamanı geldiğinde tüm plan ve projelerimi gerçeğe dönüştürmek için sabır ve samimiyetle bekliyor, hayallerimizi Gökçeada halkının hizmetine sunmanın, bu güzel ilçemizi “marka” ve “örnek gösterilen” bir ilçe haline getirebilmenin özlemini çekiyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden yollara düşme vakti diyor biz de aynı azimle, kararlılıkla, istikrarla Gökçeadamızın yarınları için birlikte çalışacağımıza söz veriyorum. Allah’ın izni, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Gökçeada Belediye Başkanlığına aday adaylığımı buradan açıklıyorum. Bu kararı almamda kıymetli Gökçeada halkının şahsıma göstermiş olduğu teveccüh büyük rol oynamıştır. Bu samimi sevgi için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlerin bana olan inancını, canla başla çalışarak boşa çıkarmayacağıma daha şimdiden söz veriyorum. Sağ olun, var olun.
Ayrıca, yine ilçemizin sorun ve çözümleri için mesai harcayan tüm Gökçeada sevdalısı aday adayı kardeşlerime, abilerime bu zorlu süreçte başarılar diliyorum. Partimizin ilgili kurumları kimi aday olarak işaret ederse bizler de üzerimize düşeni yapıp sonuna kadar yanında olacağız. Cumhur İttifakı olarak el birliği ile 2024 yerel seçimlerini kazanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. AK kadrolar hazır, Gökçeada hazır, Cumhur İttifakı hazır, biz hazırız. Mevlam; Gökçeada için hayırlı hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip etsin.
Rabbim; Çıktığımız bu kutlu yolda “yar ve yardımcımız” olsun" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum