Reklam

TRUVA BAKIRDAN ÇİFTÇİYE ÇAĞDAŞ DESTEK

Bayramiç çiftçisine bölgede büyük yatırımları olan Truva bakır firması tarafından önemli destekler veriliyor. Truva Bakır Maden İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Cengiz, bölge çiftçisinin, üreticisinin hep yanlarında olacaklarını belirtti.

TRUVA BAKIRDAN ÇİFTÇİYE ÇAĞDAŞ DESTEK
20 Kasım 2023 - 11:49
Bayramiç Ziraat Odası Kasım ayı meclis toplantısında üreticilere alınan ilaçlama dronu teslim edildi. Oda binasında yapılan toplantıya Truva Bakır işletmeleri A.Ş yönetim kurulu başkanı Kazım Cengiz, İşletme Müdürü Ünsal Arkadaş ve Halkla İlişkiler Uzmanı Mehmet Naci Tülek, katıldı. Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, “ilaçlama ve Gübreleme amacıyla alınarak, Odamız üyelerinin hizmetine verilen Dron’u hibe eden Kazım Cengiz ’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Kazım Cengiz’ de, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da üreticilerimizin, çiftçimizin daima yanında olacağız. Çağdaş, sürdürülebilir, insan sağlığını önde tutan, yatırımlarla, yardımlarla çiftçilerimizin, üreticilerimizin yanında olmaya çalışacağız. Köylerimizde toplum yararına ve yüksek teknoloji ile üretimi geliştiren yatırımlar konusunda bizler üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız. Hibe ettiğimiz dron ziraat odamıza ve üyelerine hayırlı olsun” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum