Reklam

BAŞKAN ŞADAN DOĞAN'DAN MECLİSE 'ÇOK ÇALIŞMA ZAMANI' MESAJI

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı olağan toplantısı, Meclis Başkanı Melih Akyıl başkanlığında gerçekleştirildi. Kısa süren toplantının ardından ise Biga TSO Başkanı Şadan Doğan başkanlığında meslek komiteleri toplantısına geçildi.

BAŞKAN ŞADAN DOĞAN'DAN MECLİSE 'ÇOK ÇALIŞMA ZAMANI' MESAJI
17 Mayıs 2024 - 11:28
Toplantıda konuşan Biga TSO ve OSB Başkanı Şadan Doğan; "Artık önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Arkadaşlar çok çalışma zamanı. Ülkemiz ekonomisi için önemli tasarruf tedbirleri açıklandı. Üyelerimizin bilgilendirilmesi, kendileri geleceğe hazır hale getirmeleri önemli" dedi.
Geçtiğimiz 6 aylık çalışmalarının sunumunu yapan meslek komitesi temsilcileri, meclis üyelerini bilgilendirdi.
Toplantıda Biga TSO Başkanı Şadan Doğan meclis ve komite üyelerine hitaben yaptığı konuşmada; "Oda olarak sizler de çok iyi biliyorsunuz. Seçildiğimiz ilk günden bu yana üyelerimizin yararına olacak tüm eğitim ve seminerleri çok önemsiyoruz. Sektörler içindeki işbirliklerini önemsiyoruz. Bu nedenle çok sayıda nitelikli ve üyelerimizin yararına olacak eğitimler düzenledik" dedi.
"TEKNOPARK DESTEĞİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM"
Teknopark Müdürü Erkan Bil'i demonte mobilyacı üyeleriyle buluşturduklarını ifade eden ve Teknopark'ın desteğini çok önemsediklerini dile getiren Şadan Doğan; "Geçtiğimiz günlerde demonte mobilya üreticilerimizi bir araya getirdik. Bir süredir komitemiz çalışıyordu. Teknopark Müdürümüz Erkan Bil hocamız ve değerli hocalarımız odamıza gelerek demonte mobilyada güç birliği yaparak neler başarılabileceğini anlattılar. Ben birlikten güç doğar anlayışına inanıyorum. Teknokpark desteğini çok önemsiyorum. Biz Doğan ailesi olarak kardeşlerimizle bunu başardık. Markamızı dünya markası haline getirebildik. Bunun en önemli nedeni birlikte olmamız, belirli bir strateji ve prensipler dahilinde hareket etmemiz oldu. Tek başımıza küçüğüz. Ama ne kadar kalabalık olursak o kadar güçlüyüz. Çeşitli sektörlerde çok sayıda teşvikler, destekler, iş ilişkileri kurabileceğiniz ortamlar oluşuyor. Bu nedenle bu eğitimleri ve birlikteliğe neden olabilecek fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Modüler mobilyada da bu birlikteliği başarabilirsek, kurumsal anlamda yan sektörleriyle birlikte Bigamız büyük değer kazanacak" ifadelerini kullandı.
"EĞİTİMLERİ ÇOK ÖNEMSEMENİZİ BEKLİYORUM"
Trendyol'dan Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Cem Titiz'i ağırladıklarını hatırlatan Şadan Doğan; "Yine geçtiğimiz hafta Trendyol'dan kıymetli arkadaşımız Cem Titiz'i üyelerimizle buluşturduk. Biga'da 210 esnaf ve tüccarımızın Trendyol ile birlikte iş yaptığını öğrendik. Esnaf Odamız da üyelerine çağrıda bulundu. Biga’mızda iş yapanlar, iş yapma isteğinde olanlar olarak faydalanabileceğiniz bir toplantı oldu. Çok sayıda soru soruldu. Cem bey de sorulara samimiyetle cevap verdi. Bize destek olma sözü verdi. Bu eğitimleri komite toplantılarınızda konuşmanızı, üyelerimize duyurmanızı çok önemsiyorum. Sizlerden de beklentim bu" dedi.
"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
Seçimsiz bir süreç olduğunu ve çok çalışmaları gerektiğini dile getiren Şadan Doğan; "Artık önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Arkadaşlar çok çalışma zamanı. Ülkemiz ekonomisi için önemli tasarruf tedbirleri açıklandı. Üyelerimizin bilgilendirilmesi, kendileri geleceğe hazır hale getirmeleri önemli. Bilgilendirme görevlerimizi yapalım biz de. Üye ziyaretlerimizde gündeme getirelim. Yeni üye ziyaretlerine devam edelim. Önümüzdeki yıl fuar organizasyonu ve duyurulması için bu yıl daha özenli çalışacağız. Çok yakında fuar organizasyonu için fuar şirketiyle bir araya geleceğiz. Sonra süreci planlayacağız. Ben de bir Ankara ziyareti yapacağım. Yatırımlarla ilgili görüşeceğim. Sizleri bilgilendireceğim. Ankara’da meclis üyeleri eğitimi var.  Odamız için dergimizi yeniden hayata geçireceğiz. Fuara yetiştirmek istiyoruz. Ayrıca odamızın ve Biga’mızın ulusal düzeyde tanıtımı için planlama yapıyoruz. Planlama çalışmalarımız devam ediyor. Odamızı yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek için çok çalışacağız. Hep birlikte çok çalışma zamanı arkadaşlar. Hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum