Reklam

DOĞAN'DAN ANKARA ZİYARETLERİ

TOBB Genel Kurulu’na katılan Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Ankara’da AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’le dün akşam saatlerinde bir araya geldi.

DOĞAN'DAN ANKARA ZİYARETLERİ
17 Mayıs 2024 - 11:30
Biga’ya yapılması planlanan Bozlar Yat İhtisas Serbest Bölgesi, Karabiga Yat Limanı, Karabiga Konteyner Limanı, Sera OSB, Esentepe bölgesine okul, özel eğitim uygulama okulunun geliştirilmesi, Güzel Sanatlar Lisesi, OSB genişleme sahası, Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi, kapalı spor salonu, yapımı devam eden okullar başta olmak üzere Biga’nın yatırım programı görüşmede gündeme gelen konuların başlıcaları oldu. Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’yı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirecek projelerin en başında gelen Bozlar bölgesine yapılacak yat ihtisas serbest bölgesi için de sürecin başarılı bir şekilde devam ettiği bilgisini iletti.

Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, bugün ise Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgeler Genel Müdürü Emel Emirlioğlu ile Biga’ya yapılacak yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum