Reklam

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI İLAN ETTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Belediye Başkan Adayları ve AK Parti teşkilatlarının yoğun katılımlarıyla Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI İLAN ETTİ
12 Şubat 2024 - 11:34
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’ndaki konuşmasında ‘’Çanakkale Yüzyılı İnşaası’na’’ vurgu yaptı.
Başkan Makas; ‘’Bugün Burada; bir salon dolusu Çanakkale sevdalılarıyla, Çanakkale Yüzyılı’nın inşası sürecine dev bir adım atarak büyük bir iddiayı hep birlikte ortaya koyacağız. Böylesine heyecan dolu bir güne eşlik ederek bu kutlu günü taçlandırdığınız için kıymetli misafirlerimiz ve değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz, hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Değerli yol ve dava arkadaşlarımız; bugün burada gerçekleştirdiğimiz Aday Tanıtım Toplantımızın  ‘’Çanakkale Yüzyılı’nın’’ inşası yolunda hayırlara vesile olmasını canı gönülden temenni ediyorum. Nitekim il, ilçe ve beldelerimizin şehri emin-i olacak belediye başkan adaylarımızı, sizlerin huzurunda hemşehrilerimizin takdirine sunuyoruz.
Yerel seçimler Gelibolu’da-Anafartalar’da Atatürk, Lapseki’de-Çardak’da Gazi Süleymanpaşa demektir. Yerel seçimler şehitler diyarı Çanakkale demektir.
Değerli hazirun, yerel seçim deyip geçmeyin. Yerel seçimler bir şehrin kaderidir, yerel seçimler bir şehrin gelmişi ve geçmişidir. Bu süreçler gerçek manada geçmişine sahip çıkan, geleceğine yatırım yapan bir süreçtir. Yerel seçimler sokağımızdaki çöp, yollarımızdaki kaldırım demektir. Yerel seçimler Gelibolu’da-Anafartalar’da Atatürk, Lapseki’de-Çardak’da Gazi Süleymanpaşa, Biga’da Mehmet Çavuş, Ezine’de Yahya Çavuş demektir. Yerel seçimler şehitler diyarı Çanakkale demektir. Fakat değerli dava arkadaşlarım bizler bu şehirde CHP tarafından nasıl bir belediye başkan adayının aziz hemşehrilerimize dayatılmaya çalışıldığını görüyoruz. Tarihin akışını değiştirirken ‘’sizlere savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum’’ diyen bir komutanın hatıralarına rağmen ‘’sınırımızda PYD olsun’’ diyen bir aklın adaylığıyla aziz şehrimizin nasıl bir tehdit altında olduğunu görüyoruz. Gerekli cevabı 31 Mart günü Çanakkale’li hemşehrilerimiz verecektir, hiç şüphemiz yok!
Biliyoruz ki yerel yönetimlerimizle ilçelerimizde verdiğimiz hizmetler 2024 seçimlerinde seçmenimizin oylarını belirleyecek en önemli kriter olacaktır. İstiyoruz ki Çanakkale’mizin bazı ilçe ve beldeleri de algı belediyeciliğinden kurtulsun ve ‘’Gerçek Belediyecilik’’ ile tanışsın. Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde şehrimize vakit kaybettiren, bulundukları vaatlerle hemşehrilerimizi oyalamaktan öteye gitmeyen bu sakat zihniyetin yerel yönetimlerdeki beceriksizliğini hepimiz çok iyi biliyoruz fakat buna son vermek yine bizlerin elinde. Bizler kaderine terk edilmiş ilçelerimizin makus tarihini değiştirmek arzusuyla bugün yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz.
Kader deyip geçmeyin. Bakın ne diyor sırrın sahibi; ‘’biz her insanın kaderini kendi çabasına bağladık’’. Değerli dava arkadaşlarımız, kaderimize vesile olacak bu seçimlerde var gücümüzle çalışmaya var mısınız? Hedeflerimizi, hayallerimizi, vizyonumuzu birlikte anlatmaya var mısınız?
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine hizmet şiarıyla ‘’Çanakkale Yüzyılı’nın’’ inşasında rol almaya ve bu hedefin bir paydaşı olmaya davet ediyoruz.
Gelin Çanakkale Yüzyılı’nı birlikte inşa edelim, ama hep birlikte. Buradan değerli kamuoyu önünde açıkça bir çağrıda bulunmak istiyorum; ‘’Türkiye Yüzyılı’’ gibi bir hedefle bizlere ödev veren, bizleri bu vizyonun birer paydaşı kılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine hizmet şiarıyla ‘’Çanakkale Yüzyılı’nın’’ inşasında rol almaya ve bu hedefin bir paydaşı olmaya davet ediyoruz. Gelin bu hikâyeyi birlikte yazalım, gelin bu yolculuğun bir parçası da siz olun. Bu anlamda fikirlerin paylaşıldığı, projelerin üretildiği süreçte partimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olduğunu altını çizerek hatırlatmak istiyorum. Nitekim bizler şehrimizi, siyasi görüşünün ne olduğuna bakmaksızın tüm hemşehrilerimizle birlikte yönetmek ve geleceğe hazırlamak istiyoruz.
Değerli misafirlerimiz konuşmalarıma burada son verirken; Çanakkale’mizin gerçek belediyecilik ile tanışması hedefiyle şehrimizin sorunlarıyla dertlenen, ‘’bu demokrasi şöleninde ben de varım’’ diyerek bu gönül çemberine bir halka daha ekleyen birbirinden kıymetli Aday adaylarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum ve sizlerden kendileri için büyük bir alkış rica ediyorum. Biz sizlerden razıyız, Rabbim de sizlerden razı olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.
Gerçek Belediyecilik için, Çanakkale Yüzyılı için haydi Çanakkale!
Kıymetli misafirlerimiz, değerli başkanlarımız, çok kıymetli dava ve yol arkadaşlarımız sizleri en kalbi duygularımla selamlarken, bugün buraya can veren tüm katılımcılara da bir kez daha teşekkür ediyorum.
Gerçek Belediyecilik için, Çanakkale Yüzyılı için haydi Çanakkale!’’ ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum