Reklam

"YEREL SEÇİMLERE YEK VÜCUT ÇALIŞACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi’nde mahalle ve köylerde delegelerin belirlendiği kongreler gerçekleştiriliyor. 1 Eylül’de yapılacak Merkez İlçe Kongresi’nin ardından kongreler süreci tamamlanarak Büyük Kurultay’a hazırlanılacak. Bu sırada CHP’de değişim talebi de giderek güçleniyor.

"YEREL SEÇİMLERE YEK VÜCUT ÇALIŞACAĞIZ"
21 Ağustos 2023 - 12:00
CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Adayı Can Ergun ise ilçe kongrelerinde ve köylerde delegeler bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Ergun’un kongreye tek aday olarak gideceği tahmin edilmesinin yanı sıra ikinci veya üçüncü bir adayın çıkma ihtimali ise oldukça zor görülüyor.

“UMUTLARI YEŞERTMENİN YOLLARINI DEĞERLENDİRDİK”
Biga, Çan, Bayramiç, Bozcaada, Ayvacık, Gelibolu başta olmak üzere, tüm kongrelere katılarak delegelerle ve üyelerle bir araya gelen CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Adayı Can Ergun, CHP’de değişim iradesinin güçlü olduğunu ifade ederek “Kongrelerimizde ilçelerimizin örgütleriyle bir araya gelerek yerel seçime dönük umutları yeşertmenin yollarını değerlendirdik. Örgütlerimiz huzur ve barış içerisinde kongrelerimizi gerçekleştiriyor, geleceğe dair umutlarımızı ve inancımızı güçlendiren yeni kadrolarımız oluşuyor.

“TÜM ÖRGÜTÜMÜZ YENİLENEREK, DAHA GÜÇLÜ BİR İRADEYLE…”
Yerel seçimlere en güçlü şekilde hazırlanarak mevcut belediyelerimizi koruyup, yeni belediyeleri CHP sinin sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız. Buna hiç şüphemiz yoktur. 1 Eylül tarihinde de Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. İlçe kongrelerimizin bitmesinin ardından il kongremiz gerçekleşecek ve Parti Meclisi’mizin belirleyeceği tarihte Büyük Kurultayı’mızı bekleyeceğiz. Kongreler süreci sonrasında tüm örgütümüz yenilenerek, daha güçlü bir iradeyle yerel seçimlere yekvücut çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum