Reklam

''YENİLENEBİLİR GENÇLİK ENERJİSİ BÖLGESEL KONFERANSI'' GERÇEKLEŞTİRİLDİ

RE-You Projesi (Yenilenebilir Gençlik Enerji Operasyonu) kapsamında ‘’Yenilenebilir Gençlik Enerjisi Bölgesel Konferansı’’ Hilton Hotel Çanakkale’de gerçekleştirildi.

''YENİLENEBİLİR GENÇLİK ENERJİSİ BÖLGESEL KONFERANSI'' GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Kasım 2023 - 11:48
Konferansa, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Sektör Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Balcı, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) Program Koordinatörü Bülent Cindi, RE-You Projesi Takım Lideri Dusan Gvozdenac, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Balıkesir Yatırım Destek Ofisi ve RE-You Projesi Koordinatörü Ali koç katıldı.
Yenilenebilir enerjinin geleceği ve sektörel konuların konuşulduğu konferans, Güney Marmara Kalkınma Ajansı(GMKA) Balıkesir Yatırım Destek Ofisi ve RE-You Projesi Koordinatörü Ali Koç’un yaptığı konuşmayla gerçekleştirildi.
Balıkesir Üniversitesi, ÇOMÜ ve Türkiye’nin yenilenebilir enerjide özel sektör ile sivil toplum temsilcilerinin de bir araya geldiği Yenilenebilir Enerji Akademisi (RENAC) kapsamında yapılan konferansta Avrupa’dan gelen uzmanlar tarafından İstihdam Olanakları, Yenilenebilir Enerji Teknolojilerine Yönelik Eğitimler, Personel Belgelendirme Sistemi sunumlarının yapıldığı konferansta,  sektör trendleri  ve gelecekteki iş birliği fırsatları değerlendirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum