Reklam

BİGASPOR'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Bigaspor Yönetim Kurulu kulüpte yaşanan son gelişmeler ile ilgili basın açıklaması yaptı.

BİGASPOR'DAN BASIN AÇIKLAMASI
18 Kasım 2023 - 11:43
Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Değerli Bigalılar ve Bigaspor’a gönül veren kıymetli taraftarlarımız.
Bigasporumuzun Bölgesel Amatör Lig’de aldığı sonuçlar ve spor camiasında oluşan tepkiler nedeniyle bazı konularda açıklama yapmak gerekmiştir.
Öncelikle 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılan kongrenin ardından hızlı bir şekilde yönetim kurulumuzun görev dağılımını, maddi kaynak arayışlarını, teknik kadromuzun oluşturulmasını, ihtiyaç duyduğumuz oyuncularımızın transfer süreçlerini tamamladığımızı ve yine 9 gün gibi çok kısa bir sürede A futbol takımımızı oluşturarak 18 Ağustos tarihinde top başı yaptığımızı belirtmek isteriz.
Topbaşı yapmamızın üzerinden ise henüz 1 ay bile geçmeden Ziraat Türkiye Kupası maçlarımızın başladığını, yoğun bir maç temposuyla birlikte hem ligde hem Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele ettiğimizi, bununla birlikte de Bigaspor tesislerimizde büyük değişiklikler yaparak halkımızın daha ferah bir ortamda hizmet alması için çalışmalarımızı yerine getirdiğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz.
Yoğun maç temposu içinde, teknik heyetimizin ilk 11’de forma şansı verdiği birden fazla oyuncumuzun ardı ardına sakatlanması, takımımızın oyun planının değişmesine neden oldu.
En son Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka SK maçında eksiksiz ve sakatlıksız çıktığımız maçtan galibiyetle ayrılmış olmamız bizleri ve tüm Bigalıları gururlandırırmıştır. Ancak sonrasında yaşanan sakatlıklarla birlikte istenen oyunun sahaya yansımadığını üzülerek tecrübe etmiş olduk.
Sonraki süreçte, sezon başında anlaştığımız Teknik Direktör Coşkun Öz’ün KENDİ İSTEĞİYLE takımdan ayrılması ve teknik direktörlük görevine İbrahim Küçük’ün getirilmesiyle birlikte, gerek eksik ve sakat oyuncularımızın yerini dolduracak gerekse ihtiyaç duyulan mevkilere yapılacak yeni transferlerimiz için hızlıca düğmeye bastık ve hocamızın istediği oyuncuları kadromuza dâhil ettik.
Geride bıraktığımız 5 haftalık periyotta fikstür dezavantajımızı da gözden kaçırmamak gerekir. Şöyle ki; aldığımız 4 mağlubiyetin 3’ünde karşılaştığımız takımlar ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlar olup bu takımlardan 2’si namağlup yoluna devam etmekteler.
Ancak bu demek değildir ki, Bigaspor yenilgiyi kabullenen bir takım olsun, bu demek değildir ki başarı hedefimizden bir sapma olsun.
Değerli Bigalılar ve Bigaspor taraftarları;
Sezon başında koyduğumuz hedeflerden uzaklaşıyor gibi gözüksek de, ligin henüz başında olduğumuzun, yaşadığımız şanssızlıkların bertaraf edilebilecek şeyler olduğunun göz ardı edilmemesini istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Biz yönetim kurulumuz ile, teknik ve idari kadromuz ile, oyuncularımız ile, bize inanan ve güvenen taraftarlarımız ve en büyük gücümüz AFACANLAR taraftar grubumuz ile birlikte Bigaspor’un başarı çıtasını en yükseğe taşıyacağız.
Biz, büyük ve güçlü bir camiayız.
Bigamızın adını yücelteceğimize ve Bigasporumuzun başarısı için hep birlikte mücadele edeceğimize inanıyoruz.
Bizimle yol yürümekten vazgeçmeyin!”

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum