Reklam

VALİ AKTAŞ, YENİCE İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yenice İlçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

VALİ AKTAŞ, YENİCE İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
17 Temmuz 2020 - 15:53
Yenice Kaymakamı Ahmet Başer  tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Vali İlhami AKTAŞ’a ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamlığı toplantı salonunda köy muhtarları ile bir araya geldi.
Yenice Kaymakamı Ahmet Başer’in de bulunduğu toplantıda muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, yetkililere sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Yenice ilçemizi huzur ve güven açısından daha da yaşanabilir hale getirmek için hep birlikte çalışmaları gerektiğini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, muhtarlara toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Toplantının ardından Vali İlhami AKTAŞ, Yenice İlçesinde İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. 
İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Kartaler ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada da İlçe Emniyet Amiri Bektaş Akın ile görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Belediyesini ziyaret etti.
Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Vali İlhami AKTAŞ’a  teşekkür etti.

Yenice ilçesinden Kalkım beldesine geçen Vali İlhami AKTAŞ, Kalkım Belediyesini ziyaret etti.
Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Kalkım Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Yenice ilçe köylerine de giden Vali İlhami AKTAŞ, Akçakoyun Köyü ve Karabey Köyü’nü de ziyaret etti.
İlk olarak Akçakoyun Köyü’nü ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, burada köy muhtarı Halil Demirbaş’tan köyün genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ardından Karabey Köyü’ne geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada köy muhtarı Ali Kaplan ile bir araya gelerek köyde devam eden çalışmalar ve köy halkının talep ve istekleri hakkında bilgiler aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, Yenice ilçe köy ziyaretleri kapsamında köy sakinleriyle de bir araya gelip talep ve isteklerini dinleyerek yapılmasını istediği konularla ilgili yetkililere talimat verdi.
Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaret ettiği Akçakoyun ve Karabey Köyü sakinleri de köylerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.
Köy ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yenice Ziraat Odası ve Yenice Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
İlk olarak Yenice Ziraat Odasını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Özcan ile bir süre görüşerek Yenice’de yapılan tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Sonrasında Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, burada Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Erdem ile bir süre görüşüp sohbet ederek esnaf ve sanatkarlar birliğinin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Son olarak Yenice Esnaf Kefalet Kooperatifine geçen Vali İlhami AKTAŞ, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Karadeniz ile görüşerek kooperatifin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yenice Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yenice Şube Başkanı Emin Özdemir ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yenice Şube Başkanı Emin Özdemir ve dernek üyelerine teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.
Yenice ilçesi ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, 1990 yılında eğitim – öğretime başlayan, 1 müdür, 4 müdür yardımcısı, 27 öğretmen, 1 sayman, 4 yardımcı personel, 190 örgün öğretim öğrencisi ve 55 çıraklık öğrencisi ile eğitim – öğretime devam eden Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Bölümü için açmış olduğu Mesleki Eğitimi Geliştirme başlığı altında “Üretiyoruz, Öğreniyoruz” isimli projesi kapsamında Kaymakamlık, Belediye ve özel sektör iş birliğinde kurulan İDA kimya üretim atölyesini gezerek üretilen ürünler hakkında bilgi aldı.
Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ, Yenice ilçesinde bulunan Aqua Tek Su Ürünleri Gıda İşletmesi ve Mezre Süt Ürünleri Üretim Tesislerini de ziyaret ederek üretilen ürünler hakkında ve bölgemize yapılan yatırımlar ile sağladığı istihdamlar hakkında bilgi aldı.
Yapılan ziyaretlerin ardından esnaflar ve Yenice’li vatandaşlarımızla tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın istek talep ve sorunlarını dinledi.
Yenice’li vatandaşlarımız Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum