Reklam

VALİ AKTAŞ'TAN, ŞEHİT AİLELERİNE BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ

Vali İlhami AKTAŞ, “Babalar Günü” dolayısıyla aziz vatanımızın bekası ve şanlı bayrağımız için canını feda eden kahraman şehitlerimizin kıymetli babalarını ve ailelerini ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ'TAN, ŞEHİT AİLELERİNE BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ
19 Haziran 2023 - 11:45
Manyas’da uçağın düşmesi sonucu Şehit olan Yüzbaşı Oktay GÜNGÖRDÜ’nün babası Mustafa Kemal GÜNGÖRDÜ ve düzensiz göçmen sevkiyatı esnasında Mersin ili Tarsus ilçesi Damlama mevkiinde trafik kazası sonucu Şehit olan Uzman Çavuş Yasin EROĞLU’nun babası Hasan EROĞLU’nu ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, aziz şehitlerimizin babaları ile bir süre sohbet ederek Babalar Günü’nü kutladı.
Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehit babalarına minnet duygularını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Şehit Babalarımızı "Babalar Günü" vesilesi ile ziyaret ettik. Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere vatana, millete ‘hayırlı evlat’ yetiştirme gayretinde olan babalarımızın Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Rabbim her birine sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Yüzbaşı Oktay GÜNGÖRDÜ’ nün babası Mustafa Kemal GÜNGÖRDÜ ve Şehit Uzman Çavuş Yasin EROĞLU’nun babası Hasan EROĞLU bu anlamlı günde kendilerini unutmadığı için Vali İlhami AKTAŞ ’ a teşekkür ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretleri esnasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun HAZIR eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum