Reklam

VALİ AKTAŞ, KORUYUCU AİLELER İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan genelgeyle ilan edilen “Koruyucu Aile Günü” kapsamında koruyucu ailelerle kahvaltıda bir araya geldi.

VALİ AKTAŞ, KORUYUCU AİLELER İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
02 Temmuz 2021 - 12:14
Deniz Polis Evi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer, birim müdürleri, koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımız katıldı.
Kahvaltı etkinliğinde Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.
Vali İlhami AKTAŞ’a koruyucu aileler ve çocuklar hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer tarafından bilgi verilmesinin ardından koruyucu aileler de etkinlik süresince tecrübelerine ilişkin paylaşımlarda bulundular.
Vali İlhami AKTAŞ, koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımızla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.
Birlik ve beraberlik duygularıyla donatılmış olan ailelerimiz, toplumumuzun temel yapısını oluşturduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ,” Aile olmanın kan bağından ziyade can bağı ile mümkün olduğunun ancak böyle bir sevgi ile sağlam temeller üzerine kurulabileceğinin en önemli temsilcisi koruyucu ailelerimizdir. Evlatlarımız, yaşamı paylaşmanın ve birbirine kenetlenerek destek olmanın ne derece anlamlı olduğunu sizlerin sayesinde öğrenmektedir” diye konuştu.
Koruyucu ailelerin sayısının artmasını ve daha çok çocuğumuzun aile sıcaklığını hissetmesi temennisinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, koruyucu ailelerin “Koruyucu Aile Günü”nü kutladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum