Reklam

KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas partisinin Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın 2023 vizyonu programı kapsamında il başkanlığının tüm birimleriyle sahaya inmeye devam ediyor.

KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI
02 Temmuz 2021 - 12:10
 CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye selam vermeyin polemiği den sonra il teşkilatıyla birlikte Gökçeada ziyareti gerçekleştirerek, Rum kökenli vatandaşların yaşadığı Tepeköy’ü ziyaret etmesinin ardından fazla zaman geçmeden bir dizi köy ziyareti daha gerçekleştiren Başkan Makas boğazın incisi Eceabat’ta köy programları düzenledi. Programa İl Genel Meclisi Başkanı  Nejat Önder, İl Başkan yardımcıları, İl Kadın Kolları  Başkanı  Özlem Karadayı , İl Gençlik Kolları  Başkanı  Alperen Uysal, Eceabat İlçe Başkanı İlker Güven ve parti üyeleri katıldı. 

12 KÖY DUR DURAK BİLMEYEN TEŞKİLAT
Köy ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Naim Makas muhtarlarla bir araya gelerek köylere dair notlar alarak istişarelerde bulundu. Köy ziyaretlerine dair yaptığı açıklamada Makas’’ göreve geldiğimiz günden beri teşkilatımızla dur durak bilmeden toplumun her kesimine ulaşmaya çalışan bir yapı içindeyiz. Bir buçuk yıllık görevimiz doğrultusunda, birçok kesime ulaştık hamdolsun. Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın halktan kopuk yaşamayın ilkesini kendimize yol edinerek bir çok ziyaretimizi bu yönde gerçekleştirdik. Eceabat ilçemizin köylerine de bu ilkeyle gelerek tüm vatandaşlarımıza ve köylülerimize ulaştık.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum