Reklam

VALİ AKTAŞ KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Vali İlhami AKTAŞ, 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Kore Gazisi Halil İbrahim BİRGÜL ve Kıbrıs Gazisi İbrahim DONUKLAR’ı ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ
20 Eylül 2023 - 12:42
Kore Gazisi Halil İbrahim BİRGÜL ve Kıbrıs Gazisi İbrahim DONUKLAR’ı evlerinde ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gazilerimiz ve aileleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Kore Gazisi Halil İbrahim BİRGÜL ve Kıbrıs Gazisi İbrahim DONUKLAR ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.
Kore Gazisi Halil İbrahim BİRGÜL ve Kıbrıs Gazisi İbrahim DONUKLAR, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
 Devletin ve gönül kapılarının, gazilerimize her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Vatanı ve milleti uğruna fedakârlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan eden kahraman gazilerimize sağlık ve mutluluk, ebediyete intikal etmiş gazilerimize ve aziz şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Gazi ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ’a, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun HAZIR  eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum