Reklam

VALİ AKTAŞ DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Valiliği ev sahipliğinde, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelindi.

VALİ AKTAŞ DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
03 Temmuz 2023 - 11:45
Terzioğlu Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen törene; İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent TURAN, Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, AK PARTİ 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY, İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN , Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mesleki odaların temsilcileri, protokol üyeleri, askeri personel, aziz şehitlerimizin aileleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri, basın mensupları, vatandaşlar ve misafir edilen depremzedeler katıldı.
Bayramlaşma programına iştirak eden bütün katılımcılar ile tek tek bayramlaşan Vali İlhami AKTAŞ, Kurban Bayramını kutlayarak, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.
Bir süre depremzede vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ,  Devletimizin her daim yanlarında olduğunu belirterek Kurban Bayramlarını tebrik etti.
Çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, çocukların bayramını kutladı.
Kurban Bayramı dolayısıyla depremzede vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, birliktelik kültürünün en güzel örneklerinden birinin sergilendiği bayramlaşma törenine katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek "Bayramın hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramda trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın sevdiklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmalarını diliyor ve trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum