Reklam

"ÜZGÜNÜZ"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale’de orman yangınlarından zarar gören köylerde incelemelerde bulundu. Gider, “Vatandaşlarımızın gördüğü zararı telafi konusunda, devletimiz üzerine düşeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

"ÜZGÜNÜZ"
19 Temmuz 2023 - 10:55
Pazar gününden bu yana Çanakkale’yi etkisi altına alan ve çok sayıda köyün zarar gördüğü yangın felaketinde, hasarın boyutları ortaya çıkmaya başladı.
Yangının ilk anlarından itibaren gelişmeleri takip ederek, yangın söndürme çalışmalarını inceleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yangından zarar gören köyleri ziyaret etti.

Kurşunlu ve Kemel’de incelemelerde bulunan Gider; “Burada çiftliklerde, damlarda bulunan çok sayıda besi hayvanı maalesef yangın nedeniyle öldü. Çiftlik sahibi hemşerilerimizle görüştük. Yaşanan durumun nasıl bir üzüntüye yol açtığının farkındayız. Ancak en büyük tesellimiz, hiçbir hemşerimizin burnunun dahi kanamamış olması. Devletimiz tüm imkanlarıyla yangını sona erdirmeye uğraşıyor. Sahada canını dişine takarak, alevlerin ortasında mücadele eden görevlilerimiz var. Türk Silahlı Kuvvetleri her türlü desteği sağlıyor. Yanan her bir ağaç, her bir yabani hayvan için üzgünüz. Daimi suretle yaşanan gelişmeleri takip ediyoruz. Daha önce de söylediğim gibi, tüm hemşerilerimiz sağ salim bir şekilde yuvalarına geri dönene kadar buradayız. Vatandaşlarımızın gördüğü zararı telafi konusunda, devletimiz üzerine düşeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum