Reklam

UYUŞTURUCU MADDE TAŞIYAN 2 KİŞİ YAKALANDI!

Geçtiğimiz Pazar günü, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Ezine’ye satmak için uyuşturucu madde taşıyan iki kişi yakalandı.

UYUŞTURUCU MADDE TAŞIYAN 2 KİŞİ YAKALANDI!
09 Şubat 2021 - 12:17
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında; T.P ve R.G isimli şahısların Ezine’nin Geyikli Beldesi’ne satmak için uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşılmasının ardından şahıslar takibe alındı. Geçtiğimiz Pazar günü saat 18.30 sularında söz konusu şahısların içinde bulunduğu araç Ezine ilçesi Mahmudiye-Bozalan Kavşağı mevkiinde durduruldu.
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada; 2 gram esrar maddesi, 2 adet cinsel güç arttırıcı hap,1 adet cinsel güç arttırıcı jel, 20 kg. kaçak tütün, 4 bin 20 adet tütün ile doldurulmuş filtreli sigara, 16 bin 400 adet boş makaron ele geçirildi.
Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şahıslar hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ile 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum