Reklam

UYUŞTURUCU MADDE SATAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI!

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde sattığı tespit edilen S.S., A.A. ve S.R. isimli yabancı uyruklu şahıslar yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

09 Şubat 2021 - 12:11
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik sürdürülen araştırmalar kapsamında; S.S., A.A. ve S.R. isimli yabancı uyruklu şahısların Çanakkale merkezi ve ilçelerinde Uyuşturucu Madde sattığı bilgisine ulaşıldı. Bilgi üzerine şahısların takibine başlandı.
Geçtiğimiz Perşembe günü şahıslardan biri üzerindeki uyuşturucu maddeyi Çanakkale il merkezinde yere atıp kaçtı ve bir eve girdi. Evin tespit edilmesi üzerine, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyon başlatıldı. Uyuşturucu Madde Arama Köpeği Roket’ in de katılımıyla, şüphelilerin içerisinde bulunduğu evde yapılan arama sonucu; 575 gr Metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
S.S. A.A. ve S.R. isimli şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum