Reklam

TÜRKİYE YÜZYILININ KAHRAMANLARI

TÜRKİYE YÜZYILININ KAHRAMANLARI
15 Temmuz 2023 - 12:03
FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Aziz Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde ve önderliğinde  büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbecilere geçit vermemiştir.
Büyük Türk Milletinin iradesini hiçe sayan FETÖ/PDY terör örgütü 15 Temmuz 2016 tarihinde   özgürlüğümüze ve demokrasimize karşı hain bir kalkışmada bulunmuştur.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla Aziz Milletimiz, sel olup meydanlara akmıştır. Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi Çanakkale’de de ülkemizin geleceğine sahip çıkan Türkiye Yüzyılının Kahramanları, hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir kahramanlık örneği sergilemiştir. 
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 7. yıl dönümünde canları pahasına vatan müdafaası yapan ve millî irade destanını tarihe altın harflerle yazan Türkiye Yüzyılının Kahramanlarını minnetle anıyoruz.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bayrağımıza bağımsızlığımıza demokrasimize sahip çıkan, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Tüm Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum