Reklam

KARABİGA'DA SEMİH KIRBAÇ ZAMANI

Genel seçimlerin hemen ardından başlayan yerel seçim hareketliliği devam ediyor. Karabiga’da CHP Karabiga Belde Başkanı Semih Kırbaç, kalabalık bir katılımda belde binası önünde belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

KARABİGA'DA SEMİH KIRBAÇ ZAMANI
15 Temmuz 2023 - 12:05
Cuma namazı çıkışı Karabigalıların ilgisiyle parti önüne geçen Kırbaç; “Zamanı geldi. Önümüzdeki yerel seçimlerde Karabiga Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyor, huzurlarınızda tüm Karabigalı hemşehrilerimin desteğini talep ediyorum” ifadelerini kullandı. Kırbaç yeni sloganı ise ‘Zamanı geldi’ açıkladı.
“BAŞARMAK İÇİN İNANÇLIYIZ”
Karabiga’da değişim ihtiyacının olduğunu ve kazanmak için inançlı olduklarını söyleyen Karabiga Belediye Başkan Aday Adayı Semih Kırbaç; “Partimize vermiş olduğunuz destekten, şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Konuşmama başlamadan önce, partimizin en yaşlı üyesi olan, Kurban Bayramı’nda hayır duasını almak nasip olan Mehmet amcamız hakkın rahmetine kavuştu. Mehmet amcamıza Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Asırlık ulu çınar, Atatürk’ün emaneti Cumhuriyet Halk Partimiz, ülkemizin mihenk taşıdır. Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin şartsız, koşulsuz bekçisi ve savunucusudur. Ne zaman bu aziz millet çıkmaza girse, ülkemizin, milletimizin ve memleketimizin umududur. Biz de inanmışlar ordusu olarak, bu memleketin öz mu öz evlatları olarak, hem partimizin ilçe örgütünde hem de yaşadığımız memleketimiz Karabiga'da bir değişim ihtiyacı olduğunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Bazen vedalar sancılıdır ve zordur biliriz. Lakin zafer için tertemiz bir sayfa açacak kadar cesaretli, azimle ve gayretle çalışıp başaracak kadar da inançlıyız. Bugün burada sizlerin huzurunda yepyeni bir mücadeleye başladığımızı sizlerle paylaşmak için bir aradayız” dedi.
“KARABİGA İÇİN ÇOK ENDİŞELENİYORUM”
Karabiga’da yaşadığını, öz Karabigalı olduğunu ve Karabiga’nın geleceği için endişe duyduğunu ifade eden Kırbaç; “Denizi ve doğası ile bizim gözbebeğimiz olan Karabigamız'da yaşamını sürdüren, Allah kısmet ederse ölene kadar da Karabiga’da sürdürecek olan ve burada yaşamaktan mutluluk duyan, çocukluğunu, gençliğini Karabiga'da yaşamış, hayatını Karabiga'da kazanan ve kazandığını da yine Karabiga'da harcayan bir kardeşiniz olarak bugün burada sizlere hitap ediyor olmaktan dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Beni yalnız bırakmayıp geldiğiniz için de çok teşekkür ediyorum. Karabiga'nın dününü, bugününü yaşayan ve iyi bilen biri olarak Karabiga'nın yarını için maalesef çok endişeleniyorum. Denizi, doğası ve topraklarıyla bereketin simgesi haline gelen, doğal ve tarihi güzellikleriyle ön plana çıkan Karabigamız maalesef plansızca büyümekte. Bizleri belde başkanlığımızda göreve çağıran da, bugün burada sizlerin karşısında bir iddia ortaya koymamıza neden olan da işte bu motivasyondur” ifadelerini kullandı.
“BENİM HAYALİM YAŞANABİLİR BİR KARABİGA OLUŞTURMAK”
Karabiga’nın yaşanabilir bir belde olması için çalışacaklarını söyleyen Kırbaç; “Karabiga'mız, geçmişini burada yaşamış, hayatın içinden asla kopmamış ve geleceğini de burada yaşayacak olan bir ekibin vizyonuyla daha yaşanabilir bir belde olmayı başarabilir. Karabigamız günü birlik projelerle, yürünemeyen sokaklarıyla, araç sürülemeyen yollarıyla gündeme gelmemeli. Karabigamız kinle, öfkeyle hareket eden idarecilerin insafına bırakılmamalı. Benim hayalim geleceğin Karabigasını inşa edecek vizyonu ortaya koymak. Benim hayalim çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimini iyi alabildiği, hayatın içerisinde güvenle büyüdüğü bir Karabiga oluşturmak. Benim hayalim çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimini iyi alabildiği, üniversite eğitimini bitirdikten sonra da yeniden Karabigamıza dönebilmeyi hedefleyebilmeleri ve hayatlarını burada sürdürebileceklerine inanabilmeleri için mücadele etmek” dedi.
“KARABİGA VİZYONUMUZU İLERİ TAŞIMAK ZORUNDAYIZ”
Geçmiş dönem belediye başkanı Muzaffer Karataş’ın ortaya koyduğu vizyonu ileri taşımak istediklerini söyleyen Kırbaç; “Karabigamızın daimi bir sakini, bir esnafı olarak, yazı ayrı, kışı ayrı güzel bir beldemizde yaşarken, bugünlerde geçmişi özlemeye başladığımızı fark ediyoruz. Muzaffer başkanımızın döneminde bir nebze de olsa yaşanabilir bir beldede olmanın mutluluğunu yaşamıştık. Biz o vizyonu daha ileri taşımak zorundayız. Bizim yılda birkaç aylık bir sezonumuz var. O sezonda da Karabigamızın halini görüyorsunuz. Yaz ayında gelen misafirlerimizin burada her yaz çile çekmelerinin ne lüzumu var! Kent yönetimiyle ilgili her şey planlı bir şekilde yapılabilir. Herkes de nereye, nasıl bir ortama geldiğini bilir. Yeter ki doğru çalışma yöntemini bilin” dedi.
“GENÇLİK ENERJİMİZİ KARABİGA SEVGİMİZLE BİRLEŞTİRECEĞİZ”
Yürünebilir yollar, kültür ve sanatla harmanlanmış bir Karabiga hedeflediklerini dile getiren Kırbaç; “Bugün önünde Karabigamızın geleceğiyle ilgili hayallerimizi konuştuğumuz bu binanın benim için önemi çok büyük. Rahmetli babam, saygın bir esnaf ve iyi bir Karabigalıydı. Esnaflık hayatına küçük bir belde bakkalı olarak başladığı bu dükkanda, o günlerden bugüne çok zaman geçti. Ben de aile işimizi sürdürüyorum. Karabigalı hemşehrilerimin tamamı beni ve ailemi iyi tanır. Ben de hemşehrilerimi iyi tanırım. Bugün ise bana ve birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımıza düşen, Karabigamızı daha güzel yarınlara ulaştırmak için mücadele etmek. Her Karabigalı’nın da görevi budur. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sözünün değeri olduğu, burada yaşayan tüm hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu yaşadığı, kültürel, sanatsal faaliyetlerin yer aldığı, yollarımızın yürünebilir, sokaklarımızın temiz, altyapımızın sağlam olduğu bir Karabiga hayalimiz var. Bu hayalimizi gerçeğe dönüştürmek, bu hayalimizi hedefler haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Tecrübeli büyüklerimizin, gençlerimizin ve kadınlarımızın desteği ile gençlik enerjimizi, Karabiga sevgimizle birleştireceğiz ve hep birlikte başaracağız. Tek kişinin iradesi ile bir şey olmaz. Çok olursak, birlik ve beraberlik içinde hareket edersek, işte o zaman hep birlikte kazanırız” ifadelerini kullandı.
YENİ SLOGAN: ZAMANI GELDİ!
Karabiga’yı yeniden yaşanacak bir belde haline getirmenin zamanı geldiğini söyleyen Kırbaç; “Ben her birinizin desteğini her zaman yanımda hissettim. Bundan böyle üzerime düşeni yapmak için çalışacağım. Sizlerin desteğiyle de bunu başaracağız. Ulusal düşünüp yerel hareket edeceğiz. Karabiga’yı yeniden yaşanabilecek bir yer haline getireceğiz. Size rağmen değil, sizinle birlikte Karabigamızın geleceğine karar vereceğiz. Siz ne isterseniz onu gerçekleştireceğiz. Sizin için çalışacağız. İyi bir Karabigalı, iyi bir esnaf Rahim Kırbaç’ın oğlu Semih Kırbaç, sizler için, sizin istekleriniz için, sizin geleceğiniz için mücadele edecek. Sizlerin de destekleriyle mücadelemiz büyüyecek. Hep birlikte kazanacağız. Yürünecek yolların zamanı geldi! Sosyal ve kültürel zenginliğin zamanı geldi! Çocuklarımızın ve gençlerimizin zamanı geldi! Kadınlarımızın zamanı geldi! Keyifle denizin tadını çıkarmanın zamanı geldi! Yaz günü, tatili huzurla geçirebilmenin zamanı geldi!
Güleryüzlü yönetimin zamanı geldi!” dedi.
“ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYOR, DESTEKLERİNİZİ TALEP EDİYORUM”
Karabiga Belediyesi için başkan aday adaylığını açıklayan Kırbaç; “Bugün huzurlu ve mutlu yaşayabileceğimiz Karabiga hayalimizi hedefe dönüştürmenin zamanı geldi! Bugün sizlerin huzurunda Karabigamızın geleceği için mücadeleye başlamanın zamanı geldi! Önümüzdeki yerel seçimlerde partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nden Karabiga Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyor, huzurlarınızda tüm Karabigalı hemşehrilerimin desteğini talep ediyorum. Benim sizlere olan inancım, partimize olan güvenim, şahsıma ve bu yolda destek olacak ekip arkadaşlarımın samimiyetine olan inancım tamdır. Sizlerden ricam,  Partimize inanın ve güvenin. Gelin hep birlikte beldemizde tarih yazalım. Gelin, Cumhuriyet Halk Partimizi Karabiga'da iktidara taşıyalım. Zamanı geldi. Yolumuz açık olsun. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
Kırbaç’ın yaptığı açıklamaya CHP Biga İlçe Örgütü, CHP Gümüşçay Belde Örgütü, CHP Karabiga Belde Örgütü, belediye başkanlığı aday adayları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve Karabiga önceki dönem Belediye Başkanı Muzaffer Karataş ve Karabiga halkı destek verdi. Kırbaç’ı eşi Binnur Kırbaç ile Doruk Kırbaç da açıklamada yalnız bırakmadılar. Açıklama sonrası katılanlara pilav ayran ikramı yapılırken, Semih Kırbaç da yoğun ilgi gördü ve fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum