Reklam

TURAN'DAN BİRLİK VURGUSU

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TBMM’de yaptığı konuşması ile dikkat çekti. Turan birlik vurgusunda bulundu.

03 Mart 2023 - 12:21
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TBMM’de yaptığı konuşmasında, “Çok büyük depremlerle sarsıldık. 11 ilde yaşanan, Gürcistan’dan Mısır’a kadar hissedilen, depremlerde ne yazık ki çok sayıda vatandaşımızı kaybettik.
Kaybettiğimiz vekilimiz oldu. Eski vekillerimiz oldu. Hafif acılar konuşulabilir ama derin acılar dilsizdir demişler. Çok sert ithamlar oldu. Kimisi cevap verilebilir. Bugün bu cevapların çok anlamsız olduğunu, bu polemiklerin yersiz olduğunu düşünüyorum. O bölgede her partiden belediye başkanı var. Kentsel dönüşüme kimler karşı çıktı tartışması başlatılabilir.
Her yıl 20.000 bina dönüştüreceğiz deyip geldiğimiz 4 yılda bırakın 80.000’i 8 binayı dönüştüremeyenler nasıl konuşuyor denebilir. Enkaz önünde seçim tartışması yapanların, ne kadar ayıp ettikleri söylenebilir.
Hakkımızı helal etmiyoruz diyen arkadaşlara, zaten sizden helallik beklenmiyor ki. Bu bambaşka bir konu. İrfan meselesi. Bunu anlayamıyorsunuz denebilir. Bugün kalp atışlarımızın birleştiği, dualarımızın hep bir ağızdan amin bulduğu bir gün olması lazım. Geçmişte birçok badireyi beraber atlattık. Milletçe atlattık” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum