Reklam

ÇAN'DA CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Çan Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için camilerde halı yıkama ve temizleme çalışmalarına başladı.

ÇAN'DA CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR
03 Mart 2023 - 12:23
Merkez ve köylerde  camilerde temizlik çalışmaları ramazan süresince de devam edecek.
Çan Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayında vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için camilerde temizlik çalışması başlattı.
Belediye Temizlik ekipleri, camilerde halı yıkama çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundular. Kutsal bir mekân olan camilerimizin sağlık ve hijyen şartları açısından hazır bir hale getirilmesi için Ramazan öncesi başlatılan temizlik çalışmalarının dört bir koldan devam ettiğini ifade eden Belediye Temizlik ekipleri;
“Ellerin semaya, gönüllerin hakka, alınların secdeye yöneldiği Ramazan-ı Şerif ayında ilçe halkımızın ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için camilerimizde halı yıkama ve temizlik çalışmaları başlattık.
Tüm camilerimizin halı temizliklerini yapıyoruz. Ramazan ayına yaklaştığımız bugünlerde şu ana kadar pek çok camimiz temizlenerek hazır hale getirildi. Bayrama kadar tüm camilerimiz hazır hale gelecek” dedi.

Kaynak: Çan’ın Sesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum