Reklam

TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ile Genel Sekreter Sevcan Elver ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru, Başkan Yardımcıları; Emir Üstün ve Cem Öner, İcra Komitesi Üyeleri; Ahmet Yunus Sevim, Burak Sezer, Çağrı Savaş, Hakan Kodak, İsmail Eker, Mert Uysal, Mücahit Esin ve Seçkin Sezer Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ
17 Kasım 2023 - 11:33
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Öncelikle TOBB Çanakkale Genç Girişimciler İcra Kurulu seçiminde seçilen genç girişimci arkadaşlarımı tebrik ediyor, yeni dönemlerinde hayırlı olmasını diliyorum. Bir önceki dönemde olduğu gibi aynı gurur ve sorumluluğu yeni dönemde görev alan arkadaşların da taşıyacağından ben eminim. TOBB’un 81 ilinde yer alan Oda ve Borsaların 18-40 yaş arasındaki tüm Genç Girişimcileri ticarete davet ediyorum. Çanakkale Genç Girişimciler Kurulumuza çalışmalarında gönülden başarılar diliyor ve İlimizde Genç Girişimciliğinin arttırılması yönünde her türlü desteği vereceğimizi yinelemek istiyorum.” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum