Reklam

REKTÖR ERENOĞLU, MİLLİ SAVUNMA BAKAN YARDIMCISI TÜFEKCİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Genel Sekreteri Oğuz Ünal, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekci'yi makamında ziyaret etti.

REKTÖR ERENOĞLU, MİLLİ SAVUNMA BAKAN YARDIMCISI TÜFEKCİ'Yİ ZİYARET ETTİ
17 Kasım 2023 - 11:36
Ziyarette Prof. Dr. Erenoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin son dönemdeki vizyonu ve hedefleri ile üniversitenin Milli Savunma Bakanlığı ile iş birliğinde yürütebileceği projeleri anlattı. Prof. Dr. Erenoğlu, ÇOMÜ'nün savunma sanayi alanında ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde önemli bir rol oynayabileceğini vurguladı.
Tüfekci, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Türkiye'nin en köklü ve saygın üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, Milli Savunma Bakanlığı ile iş birliğinde yürütülecek projelere destek verileceğini söyledi.
Ziyarette, ÇOMÜ'nün savunma sanayi alanında yürüttüğü projeler ve iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Milli Savunma Bakanlığı arasında güçlü iş birliği için önemli bir adım atıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum