Reklam

TAYİNİ ÇIKAN MÜLKİ İDARE AMİRLERİNE VEDA PROGRAMI

Vali İlhami AKTAŞ, Resmi Gazete'nin 14 Temmuz 2020 tarihli sayısında yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ile Kaymakamlara veda yemeği verdi.

TAYİNİ ÇIKAN MÜLKİ İDARE AMİRLERİNE VEDA PROGRAMI
21 Temmuz 2020 - 11:45
Manisa – Gölmarmara Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Çelil Ateşoglu, Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanan Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Kırıkkale – Yahşiyan Kaymakamlığına atanan Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Şahinbey Kaymakamlığına atanan Lâpseki Kaymakamı Tahir Şahin,  Gümüşhane – Köse Kaymakamlığına  atanan Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin ve Sahil Güvenlik Komutanlığına atanan Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Yarbay Alpaslan Baysal onura, Vali İlhami AKTAŞ tarafından Boğaz Komutanlığı  Subay Orduevinde veda programı düzenlendi.
Düzenlenen veda programına,   Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve ilçe kaymakamları ile aileleri katıldı.
Vali İlhami AKTAŞ veda programında yaptığı konuşmada; Görevde bulunduğum süre zarfında sizin gibi bir ekiple çalışıyor olmak güzeldi. Yeni görev yerlerinde de başarılı hizmetlerde bulunmaları temenni ediyorum.
Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız Çanakkale'deki görevlerini tamamlayarak, yeni görev yerlerinde kamu hizmetine devam edeceklerini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Kendilerine görev süresi içerisinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde vali yardımcılarımıza ve kaymakamlarımıza aileleriyle birlikte başarılar ve mutluluklar diliyorum.” diye konuştu.
Vali İlhami AKTAŞ, programın sonunda görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ile Kaymakamlara günün anısına hediye verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum