Reklam

SOSYAL MEDYA KONULU SEMİNER YAPILDI

Müftülük personelinden sosyal medya alanında hizmet sunacak olanların bilgi ve becerileri ile mesleki yeterliliklerini geliştirmek ve daha nitelikli din hizmeti sunulmasına katkı sağlamak amacıyla 7-9 Eylül 2020 tarihleri arasında Sosyal Medya Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

SOSYAL MEDYA KONULU SEMİNER YAPILDI
15 Eylül 2020 - 10:17
7 Eylül Pazartesi Saat 9.00’da Müftülük Konferans Salonunda başlayan programın ilk oturumunda İl Müftüsü Şükrü Kabukçu “Sosyal Medyanın Önemi ve Kurumsal Prensipler” konulu bir sunum yaptı. Aynı gün ikinci oturumda Çomü Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez “Protokol Kuralları, Kurumlarda İlletişim Esasları” adlı sunumunu; üçüncü oturumda ise Çomü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım “Diksiyon-Beden Dili ve Etkili İletişim” adlı sunumunu gerçekleştirdi.
8 Eylül Salı günü saat 10 00 da başlayan programın ilk oturumunda NLP Uzmanı Eğitimci Tarık Akkoç “Liderlik ve Takım Çalışması”, ikinci oturumda Çomü Dr. Öğr. Üyesi Hicran Özlem Ilgın “Sosyal Medyada Kurumların İçerik Üretimi”  adlı sunumlarını yaptılar.

9 Eylül Çarşamba günü ilk oturumda İl Emniyet Müdürlüğü Uzmanlarınca “Siber Suçlar İnternet Güvenliği Ve internet Kullanımında dikkat edilecek Hususlar”, ikinci oturumda Talha Kabukçu “Fotoğraf ve Video Çekimi İncelikleri”, Tekniker Osman Arabacı “ Teknik Konular”adlı sunumlarını yaptılar.
Program sonunda katılımcılara seminer hakkında görüşlerini belirttikleri, istek ve önerilerini sundukları bir anket formu sunuldu.
Maske, mesafe ve hijyen kurallarının titizlikle uygulandığı program eğitimcilere hediye takdiminin ardından İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun değerlendirme ve kapanış konuşmasıyla sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum