Reklam

"SARIÇAY'IN TEMİZLİĞİ BAŞLADI"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale’de sandık eğitim programındaki konuşmasında Sarıçay’da temizlik çalışmalarının başladığını söyledi.

"SARIÇAY'IN TEMİZLİĞİ BAŞLADI"
27 Mayıs 2023 - 11:09
Çanakkale’de hep beraber çok güzel işler yaptık. Arkadaşlarımızla, kurumlarımızla hep birlikte çalıştık. Köprü, yol, okul, hastane, doğal gaz çalışmaları gibi çok sayıda iş yaptık. Şimdi de Sarıçay’ın temizliğinin başladığını söylemek istiyorum. Sarıçay’ın, deniz kenarından, balıkçılarımızın olduğu taraftan temizliğine başlandı. Balıkçıklarımızın da bu konuda bir talebi vardı. Balıkçı gemilerinin sandalları yanaşamıyordu. İnşallah çalışmaların bitmesiyle bu sorun da çözülmüş olacak. Böylece koku, sinek, böcek gibi etkenlerle birlikte, çevre kirliliği de ortadan kalkacak. Ayrıca taşkın riski de azaltılmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
Toplantıya AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, önceki dönem milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder ile partililer katıldı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum