Reklam

RATEM'İN ÜNİVERSİTELERDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PANEL DİKKAT ÇEKİYOR

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi ‘Korsanla Mücadele’ paneline ev sahipliği yaptı.

04 Kasım 2022 - 11:28 - Güncelleme: 05 Kasım 2022 - 11:50
ÇOMÜ Sosyal Bilimler MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen panel dikkat çekti.  Radyo ve Televizyon Kültür ve Turizm Bakanlığı, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ile RATEM’in Üniversitelerde gerçekleştirdiği ‘Radyo ve Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Korsanla Mücadele Paneline, siyasiler, akademisyenler, öğrenciler ve RATEM yöneticileri katılım gösterdi.
RATEM bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy panele moderatörlük yaptı. Etkinlik öğlen saatlerinde başladı. Gerçekleşen etkinlikten önce kurdeleler kesildi. AK Parti İl Başkanı Naim Makas da katılım gösterdi. Akademisyenler ve yöneticiler ile beraber kurdeleler kesildi.

Panel başlamadan önce sergiler gezildi. Sergi gezisinden sonra panel başlangıcında giriş konuşmasını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yenğin yaptı. Program sonunda 30 dakikalık zaman, öğrencilerin soru sormasın ayrıldı.
Gerçekleşen konuşmalarda Haberlerin sosyal medya üzerinden tüketilmesi, gazetecilik mesleğinin gelişime açık olduğu ve öğrencilerin sürekli olarak kendini geliştirmesi gerektiği belirtildi.
Panele ÇOMÜ Rektör Yardımcısı, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Prof.Dr. Hüseyin Erkul, RATEM Yönetim Kurulu üyeleri, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dekanı Deniz Yenğin, Yargıtay 7. Ceza Dairesi Üyesi Erdoğan İshakoğlu, ÇOMÜ akademisyenleri, öğrenciler katılım gösterdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum