Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU CUMHURİYET BAŞSAVCISINI ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Altuğ Küşat Şahin’i ziyaret etti.

ÇTSO YÖNETİM KURULU CUMHURİYET BAŞSAVCISINI ZİYARET ETTİ
05 Kasım 2022 - 11:44
Çanakkale Adliyesinde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Çanakkale’miz hem yaşanabilirlik hem de güven endeksi açısından Türkiye ortalamasının üzerinde yer alıyor. Bu ortamın oluşması ve sürdürülebilir olmasında güvenlik güçlerimizin payı çok büyük. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu çıtayı daha da yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcımız Altuğ Kürşat Şahin’e işbirliği ve destekleri için teşekkür ediyorum.”  dedi.
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulunun nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendilerine yeni çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum